miercuri, 24 august 2016

De vara ...

Mai e putin si ne vedem la Black Sea Cup ... Am luat o mica pauza de concursuri, iar mastersul Bko de la Amatori a fost programat exact duminica atunci cand plec la mare ... Curat ghinion. Am mai facut cateva seturi sporadice la Sereno sau Sports Bar in ultimele saptamani. Lumea actuala a biliardului este putin in deriva ...
in weekend a fost campionatul national de 14.1 si Cupa Alfred D'oro organizata de FRB. Promovvare inexistenta, si nici detalii in timpul competitiei. Ieri s-au pus poze pe facebook si podiumul. Din cate am aflat au fost 16 participanti  la seniori, iar babken a castigat in finala cu Ovidiu Cristea. Tanarul Clement a facut un turneu bun, pentru ca a iesit in semifinale la seniori si a reusit logic sa castige si la juniori. Cred ca este un tanar care ar merita sprijinit la Europenele de juniori , asta daca la anul va mai avea varsta nu stiu exact. dar este atata de serios si a crescut mult in joc. Din ce am inteles a castigat iar in fata lui raul, si asta spune multe. Cred ca cei cu bani apropiati de sportul asta ar putea sa faca lucrul asta.  federatia sigur nu o va face.

Din pacate nu mergem nicaieri, in afara de proiectul TPA nu vad nimic profi la orizont pentru viitorul apropiat. Avem nevoie de mai multe initiative private, concursuri adevarate cu eticheta sportiva.

In rest vicepresedintele Turigioiu se dueleaza cu toata lumea pe facebook, pe pagina Pool mania. Daca vreti sa va stricati de ras, va recomand lectura celor 2 scrisori, comentariile sunt si ele savuroase :)))   Daca nu folositi facebook probabil ca voi pune pe forum daca mi se cere
Tot acolo la poza satirica despre echipa de joc, un alt reprezentant al federatiei s-a duelat destul de tare cu Leo Dobre. In rest e liniste :)

Un comentariu: