luni, 10 octombrie 2016

Best of The East Moldova

Romanii au fost in prim plan la best of The east in Moldova, Trif Alexandru a onorat sponsorizareafacuta de ATD pentru participare si a ajuns in semifinale dupa ce a trecut printre altele si de Ovidiu Cristea. Acolo s-a oprit in fata automatului de bagat bile Mariusz Skoneczny. gandac si Ladanyi au scos pe ceilalti polonezi prezenti si s-au intalnit si ei in cealalta semifinala. Pana la urma Ladanyi si Skoneczny s-au intalnit in finala. A fost pana la urma 7-6 pentru polonez, dupa ce ladanyi a revenit de la 2-6 ! Pacat, mare pacat !
Ca de obicei arbitru principal a fost Alexandru Balas. 
Inregistrare finalei :  https://www.facebook.com/sportermd/videos/1174727109232257/
Albumul cu poze : https://www.facebook.com/sportermd/photos/?tab=album&album_id=1174832769221691





Un comentariu:

  1. Foarte bine ca nu ai omis evenimentul pentru cine a fost curios,mie mi a luat ieri vreo cateva minute pana sa gasesc pagina moldoveneasca cu evenimentul.

    E bine ca avem constant o brigada romaneasca la BEST uri,ma asteptam sa fie totusi mai mare,ma gandeam ca mai multi romani or fi curioasi sa cunoasca ce e dincolo de Prut.Dar, vorba unei reclame,umerii sunt pentru maretie ,nu pentru matreata sau patriotism.

    Ladanyi confirma ca e cel mai titrat roman al acestui concurs,eu as spune ca e cel mai bun biliardist roman din ultimii ani.

    Regretul de a nu fi castigat mi a fost indulcit de impresia oferita de polonez.Nici naturalii nostri,Mario si Braga,nu se pot compara cu baiatul asta la impresia artistica.O incantare sa l urmaresti,o demonstratie de forta intr un stil atat de rapid si dezinvolt.

    RăspundețiȘtergere