sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Alternative

S-a mai amanat putin biliardul bucurestean. Mihai Braga s-a reintors la IDM si a inceput sa faca o serie de turnee Amator si Pro. Jucatorii din Bucuresti vor avea numai de castigat din concurenta IDM - TAC sper cat mai constructiva.
Maine voi fi si eu la evenimentul IDm Pro, mai multe detalii despre concurs https://www.facebook.com/events/913751862102872/  Premii sunt de 1400 lei cu taxa de 50 RON. Stiu ca se acorda si reduceri pentru cei mai buni din clasament la orele de biliard.
O alta lovitura data de IDm, pe 3-5 februarie va fi un nou turneu international de anvergura cu premii de 13000 Euro. Vom avea sansa sa vedem aici unii din cei mai buni jucatori din Europa.

LA Eurotour ai nostri au castigat un singur meci ,pe fata  albanezul Zaja aka "unchiul vasile" i-a curatat pe surdea si braga,  Pe spate Braga a castigat singurul meci 9-8 cu un polonez pentru a pierde apoi tot in decisiv cu legendarul Oliver Ortmann.

3 comentarii:

  1. Teoretic concurenta e buna si era bizar ca un club ca IDM sa nu aiba un concurs saptamanal serios.Macar pentru inceput ar trebui sa aiba succes si sa vina multi jucatori care nu se simt in stare sa fure ceva de sub nasul greilor de la TAC.Dar cum e tinut duminica, probabil vor veni destui de la BKO.

    Buna asta cu "unchiu Vasile"care vine de la sapa si ciocaneste toti corporatistii finuti ai biliardului.Bravo lui!

    Daca esti amabil sa mi spui si mie rezultatele de la TPA ul la care ai fost,semi si finala sau un link,ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai sunt amabil, Dl. Amabil :) Ladanyi a castigat la Gale 9-8 dupa ce a fost condus 8-5 si Ovidiu a castigat cu ungurul Szolnoki 9-7 cred. In finala Ladanyi a castigat 9-5

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow,frumos careu de asi.Imi place stilul lui Gale si tanarul ungur promite si el.Deci a fost un turneu frumos intr un oras superb.Multumesc pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere