marți, 10 ianuarie 2017

Joy Masters Chinese 8 ball

A inceput mastersul de biliard chinezesc bila 8. Seamana cu un film  cu van damme de pe vremuri, au fost invitati jucatori din toata lumea, chiar si Argentina acestia merg in asia sa ia dragonul de aur :)))  Din ce am inteles jucatorii sunt tratati extraordinar, conditiile de cazare sunt super, sunt multi bani bagati de organizatori. Dar va fi extrem de greu pentru un strain sa ii bata pe chinezi la jocul lor.

Avem toate informatiile pe siteul lui Allison Chang

http://alison-chang.com/2017/01/10/world-chinese-8ball-masters-grand-finale-kicks-off-in-qinhuangdao/

4 comentarii:

  1. Dupa mine e un concurs organizat de chinezi doar de dragul de a-si satisface propriul orgoliu. De 3 ani nu sunt capabili sa puna la dispozitie un site special dedicat acestui eveniment, cu piramida, rezultatele, transmisiunile live, evident intr-o limba de folosinta internationala. Pasionatii biliardului trebuie sa adune informatia pe bucatele, devine enervant si plictisitor, mai ales pentru o disciplina care inca mai are de lucru pentru a se promova in Vest.

    Dupa cum vedem lipsesc multe din numele grele ale biliardului actual, asa ca nu pot lua in considerare acest concurs ca unul care doreste cu adevarat sa contrapuna jucatorilor chinezi pe cei mai buni sportivi din restul lumii.
    O farsa si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca este o farsa, sunt ceva jucători f buni gen Deuel, Shane, Ignacio ... Mai grand ii doare in cur de restul lumii

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. E o farsa sau o varza?Mai degraba o varza sau un ghiveci,mai bine lasau inventatul si se axau pe o disciplina cunoscuta.Cum chinezii se pregatesc de dominatia mondiala sper sa nu fim obligati in cateva zeci de anisori chinezestesti sa trecem de la american pool la chinesse pool,macar pentru motivul ca se aude ca pool a chinezilor e mica.Vad ca fiecare vrea sa se joace cu pool a lui,asadar.

    La multi ani pe doomishapsce!

    RăspundețiȘtergere