joi, 2 martie 2017

One pocket - Bonanza style

Va fi un meci mare in USA diseara, pe bani foarte multi 200.000 dolari ... Nu stiu unde tin astia banii dar parca vad de  o parte a seifului  pistolarii americani din mafie si de alta luptatorii filipinezi de gherila ;)))
One pocket, primul la 40. Va dura ceva asta e sigur ....La banii astia se va trage de fiecare milimetru de postav si strategie multa, cred ca se va intinde pe mai multe zile.
Scot Frost impotriva lui Denis Orcullo, in direct gratis pe http://www.ontherailtv.com/
cam de la ora 12 noaptea la noi.  Cand am fost la masa de dupa IDm Euro, cam toti jucatorii mari gen Feijen si Imrad il dadeau mare favorit pe Frost. Ramane de vazut cam cata strategie a invatat Orcullo.
Mai gasiti interviuri si alte filmulete https://www.youtube.com/channel/UCkpd2L4UW5HM1IWu8zwozHA

4 comentarii:

  1. Frost s a transformat in No frost si asta nu a insemnat un upgrade pentru el ca la frigidere.Se pare ca nu are mentalul potrivit unei astfel de confruntari si piticul nehotarat pe lovitura va arata inca o data ca isi merita din plin porecla de "Rege al jocului pe bani"

    RăspundețiȘtergere
  2. Orcullo a jucat foarte bine, iar Frost mi s-a parut pe langa putin. Se vorbeste prin spate ca acest meci a fost mai mult sa isi promoveze noul sau club, si ca daca l-ar fi batut pe Orcullo nu mai venea nimeni sa joace cu el 1 pocket. Acuma daca asa o fi nu stiu, cert e ca a parut destul de deconcentrat, cu greseli mari de pozitionare a albei. La un meci cu o asa mize la final a fost chiar funny, orcullo s-a bucurat stingher pentru 2 secunde si l-au aplaudat 2 spectatori :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,decorul era de mare tristete.Nu stiu cum e cu banii aia si nu cred ca ia vreunul dintre ei mai mult de 20 000 dolari.Sau la cat de destept e Orcollo(vezi contractul lui de anul trecut de care s a vorbit pe azforum)nu m as mira sa dea el bani din buzunar:))

    Oricum ,parerea mea e ca sportul asta nu de asemenea evenimente are nevoie ci de turnee serioase si cat mai multe.Am intrat intr un secol mai civilizat in care vorbim de competitii sportive,duelurile astea de pistolari ar trebui sa ramana in istorie,nu fac bine la imagine.Si asa are biliardul o imagine proasta daca tot pe linia asta merge si nu face nimic sa o schimbe...

    RăspundețiȘtergere
  4. In niciun caz Frost nu a vrut sa piarda acest meci pentru a-si promova clubul. Nu se leaga, e prea multa mandrie si respect de sine la mijloc. Abia isi revenise de la infrangerile cu Alex Pagulayan, il batu-se pe Efren, normal Frost voia sa confirma ca este mai bun, dar nu i-a iesit.
    Cat ar fi trebuit sa se bucure Orcollo, daca de pe la mijlocul zilei a vazut ca nu are adversar, era clar ca va bate? Totul a fost o formalitate cand a bagat ultima bila.
    Banii au venit de la mai multi sponsori, asa ca nu a dat doar unul toata suma.

    RăspundețiȘtergere