duminică, 21 mai 2017

World Cup of Pool

Sunt foarte curios cum se vor sincroniza Braga si Ladanyi , reprezentantii nostri la World Cup of Pool luna viitoare ... Va trebui sa intre repede in competitie pentru ca vor intalni o  echipa a Spaniei redutabila cu Alcaide si Ruiz. Pe de alta parte Ioan are un moral bun anul asta si rezultate promitatoare. ramane sa vedem cum va fi
Intre timp mario he a castigat Eurotourul la care nu a participat nici un roman. Odata cu dezafilierea Federatie noastre pe motiv de neplata va fi o taxa destul de mare pentru a participa anual la Eurotour pe fiecare jucator... Incet, incet se stinge aplombul international luat acum cativa ani cu aparitia BKO. Armada romaneasca la Eurotour a ajuns o amintire din pacate. Iar federatia e egala cu 0 la jumatatea anului nu am auzit inca de nimic de la ei. Ar trebui sa plece toti, sa isi dea demisia apoi  sa se reorganizeze formata numai din cluburi serioase. 


Priza si lovitura

Am dost duminica trecuta la IDm Amator, sa mai fac si eu un concurs in oras :))) La incalzire am jucat cat de cat bine, dar in concurs am fost praf, nu am trecut nici macar de grupe. Nu a functionat lovitura deloc. Tot incercand sa ma concentrez am devenit din ce in ce mai crispat. Dupa turneu m-am antrenat singur si am incercat sa vad unde am gresit.  Nemaijucand de mult, m-am gandit mai mult la alte lucruri dar la o priza cat mai relaxata nu.  Inseamna ca o priza relaxata, unde muschii palmei nu nu se activeaza aproape deloc in miscarea de balans. Miscarea se face din antebrat si acceleratia din bila alba este foarte naturala. Cel putin o mare parte in ratarile mele sunt din cauza rigiditatii prizei si strang de tac, mai ales candd nu joc mult si nu mai sunt sigur de lovituri. M-am antrenat ieri o ora la Sports bar numai cu bile drepte lungi si retur, cu o priza cat mai relaxata si a mers  destul de bine . Intotdeauna ma ajuta acest tip de antrenament, iti reda increderea in lovitura ta, iti indreapta pozitia, si folosirea returului lucreaza si acceleratia in acelasi timp. Dupa ce treci de 100 de bile bagate, esti automat :)))

marți, 2 mai 2017

Selby the Champ

De la inceputul campionatului mi s-a parut cel mai puternic mental, cu cele mai putine greseli de abordare ale jocului. Cateodata niciuna :) A rezistat atacului lui Ding si furiei lui Higgins. Mark Selby din nou campion mondial. Nu cred ca Ronnie va mai castiga in curand, dand deja semne de debilitate in anumite momente, pe langa fazele geniale. De fapt si el a recunoscut pe Twitter ca Selby joaca noul tip de snooker si ca daca nici Higgins nu il bate in finala la Crucible atunci nimeni nu poate !!!

Dupa meci omul s-a relaxat si a urcat pe scena.