miercuri, 18 iulie 2018

Campionatele Europene de Biliard

In perioada 19-31 iulie va avea loc Campionatul European la Veldhoven in Olanda. Dupa ce se termina competitia de pe 2 august vom avea si etapa de Eurotour. Daca nu ma insel este prima oara cand se comaseaza toate categoriile sub 17 ani, sub 19 ani, adulti si seniori. Se joaca
4 discipline : 14.1, bila 8, bila 9, bila 10 si concursurile pe echipe. Impartirea exacta pe zile o avem aici : https://europeanpoolchampionships.eu/ordr-of-play/
Ca de obicei liveul va fi cu plata pe siteul http://www.kozoom.com/en/pool-billiard/  Totusi, ma astept ca 1 meci pe zi sa fie dat gratis pe pagina lor de facebook. 
Pentru prima oara vom avea un arbitru prezent la acest important eveniment. Se incununeaza un efort apreciabil pe mai multi ani  al lui Balas Alexandru. Bravo mai ales ca nu a fost ajutat de nimeni ! 
Federatia noastra de acum exclusiv snagoveana ( sic !) a fost dezafiliata de la forul european dar inca presedintele Gre Leenders a avut mila si ne-a permis sa participam ( si datorita interventiilor lui Ciprian Voiculescu, Braga si Alecu) si cu jucatori. As fi crezut ca vor da navala romanii sa participe dar nu a fost asa. As fi mers si eu daca situatia personala nu m-ar fi impiedicat sa plec in luna iulie din Bucuresti. Asa vom avea decat 2 reprezentanti, Babken si Gabi Gosa. Buni si astia, sa le uram succes ! Gabi este unul din jucatorii in crestere care studiaza si se antreneaza foarte intens in ultimul an. Pentru el va fi o experienta utila. Babken este vulpe batrana, ar merita un rezultat foarte bun. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu