luni, 6 august 2018

Luna biliardului

Abia s-a incheiat Campionatul European. 
Filler a confirmat ca este un super jucator si s-a abonat la cateva medalii. Polonezul Konrad si echipa Poloniei au furat si ei medalii de aur. Dar performerul editiei este dupa mine vecinul nostru Stanimir Ruslanov care a devenit vicecampion european ! Un tip foarte talentat si bataios, hazliu cand esti la o bere cu el. Ma bucur mult pentru performanta !
Ai nostri nu au reusit foarte multe, au ajuns si fara tacuri in Olanda, o mica surpriza de la compania aeriana. Babken a castigat totusi 2 meciuri dar cam atat.
In weekend Alexandru Cotescu a castigat primul concurs important invingand in finala IDm Pro pe Claudiu Alicus. Felicitari !
De maine incepe la IDM etapa de World Pool Series , un super concurs marca Darren Appleton.
Vom avea in premiera la Bucuresti jucatori precum Jayson Shaw si Chris Melling. Intrarea este libera. Nu voi participa intrucat taxa este destul de mare, 350 euro! Va exista o sansa de a juca cu jucatori straini totusi, diseara dupa tragere se va face un mini turneu de seara cu intrarea 25 euro pentru romani.
Liveul va fi din nou gratis pe pagina IDm Pool Tour, grafica exceptionala si maestrul Ciprian Voiculescu la comentariu.
Vom avea 3 arbitri : Alex Crisan, Desislava Boshilova si recent intors de la Campionatul European arbitrul international Alexandru Balas. Announcer oficial va fi Sonia Simionov.

De vineri va incepe si Black Sea Cup la Constanta, de asemenea concurs cu puncte la Mosconi. Va beneficia anul acesta cred de multi jucatori straini care vin si la WPS.

Un comentariu: