marți, 25 septembrie 2018

Ob Coco & Ebony

Pot sa zic ca este unul din cele mai frumoase tacuri pe care le-am avut. In asteptarea noului shaft de carbon made in germany de la United m-am jucat putin cu un shaft Ob de 12.75. Un shaft destul de dragut este putin flexibil cu un feeling bun si directie. Totusi pastila este groaznica asa ca am pus un G2 si ca sa ma joc ca tot am strung un pad transparent 😊😊😊Dar buttul este minunat imi place foarte mult. Solid dar si vibrant in acelasi timp, este mai subtirel in diametru. Am jucat foarte bine cu el.



3 comentarii:

  1. O frumusete! Genul de tac care este pe gustul meu din ce inteleg din descriere. La cat mai multe succese si turnee castigate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da chiar e f misto buttul ! Si nici shaftul nu este rau

    RăspundețiȘtergere
  3. Shaftul ob este foarte bun....ciudat faptul,cursa de a gasi shaftul perfect o intălnim aproape sută la sută..la jucători non profesionali..ca rezultat,o grămadă de bani cheltuiţi,stres psihic, intrebări fară răspuns...piața este inundată de grămezi de firme...tacuri..săgeți..low deflection..dar niciodată nu am jucat la nivelul cănd am jucat cu aceaşi săgeată..3 ani.CONCLUZIA...să rămăi la una care ți place..şi ßă nu o mai schimbi NICIODATĂ....shaftul perfect este acela cu care joci tu cel mai bine...am jucat cu mezz ex pro...un timp..dar dupa ce am jucat 2 ore cu Mezz hybrid Alfa,mi am dat seama că funcționează mult mai bine pt.mine...din cauza diametrului...ținta la bile lungi este mult superioară.VORBESC LA NIVEL PERSONAL...salutări si la căt mai multe succese.

    RăspundețiȘtergere