luni, 12 noiembrie 2018

Mosconi Cup 2018 - sa curga sange !

Anul asta va fi bataie mare, americanii vin montati sa castige.
Au castigat deja contra Rusiei si Shane a castigat Eurotourul cu ceva sansa dar oricum alt moral acum.
Asadar la Europeni s-au calificat direct Kaci, Mario He si Niels Feijen, iar capitanul Marcus Chamat i-a mai ales pe Albin Ouschan si bineinteles pe Jayson Shaw. Pe locul lui Albin au mai fost cateva nume ce ar fi fost ok acum Melling, Filler sau Sanchez Ruiz. Acum vom vedea avem 4 taciturni si 1 showman ce va fi. Probabil Chamat s-a gandit si la echipa He-Albin care au fost campioni pe echipe.

De partea cealalta Americanii se prezinta cu Shane van Boening, Corey Deuel, Skyler Woodward (dupa parerea mea a progresat foarte mult ), Thorpe si surpriza Styer pe care sincer nu il prea cunosc dar nu stiu daca este de nivelul celorlalti.
La rezultatul final va conta foarte mult cu Thorpe si Styer se vor ridica la nivelul competitiei. Pe moment sunt 2 puncte slabe ale americanilor.
Americanii mai au un minus ca nu au lideri care sa ii motiveze. Daca  nu pleaca bine in prima zi le va fi imposibil sa revina.

Vom vedea ce va fi ... pana atunci va mai fi o infruntare USA impotriva Angliei - Appleton, Boyes, Melling, Peach, Gray  si Madjid. Va ajuta acest meci echipa USA sau o va darama in cazul unui esec ?

https://www.facebook.com/mosconicup/

Un comentariu:

  1. Punctul slab la americani e chiar Shane. Styer e de formatie noua si are o tehnica mult mai buna ca a celorlalti. Oricum americanii nu au sanse.

    RăspundețiȘtergere