miercuri, 28 noiembrie 2018

Testing my new United FAT Carbon Pool Shaft

Am fost sambata la Idm Pro cu shaftul nou. Putina incalzire inainte cu 1 zi cam 2 ore am dat. Un shaft foarte solid dar normal este o alta fizica va trebui putina adaptare la balans si lovitura. Are un plus mare la loviturile taiate si la alea lungi. La viteza inca ma zbat pe mesele de la idm... tre sa mai joc mult ma fura cat si efectul lateral nu il socotesc cum trebuie. Am alternat si buttul de Ob mai greu cu cel de la Andrei de spart mult mai usor. Dar una peste alta am fost multumit 2 victorii,am pierdut la Cocolin intr-o forma foarte buna si am pierdut in decisiv un meci pe care l-am inceput cu break ... am ratat sansa de 2-0 apoi am mers cap la cap a facut 6-4. Am revenit dar la 6-6 iar am terminat prost. Dupa un kick reusit am ramas perfect pe 3 si totul era acolo perfect. Numai ca alba s-a scurs prea mult si am ramas masca la 4 😅😂😂😂
am incercat un safe dar am bagat alba. Cam asta a fost. Pana la urma Toni Judet a castigat intr-o finala clasica cu Ovidiu Cristea.

Un comentariu:

  1. Pai sa l folosesti cu placere, si sa castigi mult cu el.

    Deci T.J. nu a uitat biliardul, bravo lui. Dar de notat ca de ani buni nu a aparut un nume nou in varful topului romanesc. Tot batranii, saracii!

    RăspundețiȘtergere