duminică, 12 iulie 2009

Campionu,campionu,campionu , ole, ole, ole !!!

Ce zi am avut ieri, grea dar frumoasa :))) Chiar daca as fi pierdut finala, tot n-as fi fost suparat, pentru ca ieri am castigat cel mai important meci, cel interior, cu mine insumi. Mi-am propus acum cateva luni ca atunci cand sunt in concurs sa incerc sa obtin maximul, sa nu dau aiurea, sa ma enervez .... Asa am inceput sa lucrez serios pe partea de moral, si in acest concurs mi-a reusit la fiecare meci. Cel mai important lucru mi se pare in biliard sa traiesti prezentul. Ai o bila de dat si alta la care trebuie sa iesi. Nu trebuie sa te mai gandesti la nimic altceva, nici la ce bila ai ratat, nici la nevasta, nici la ce noroc a avut ala .... Tre sa iei totul asa cum e, si ratarile fac parte din joc, si loviturile reusite. De asemenea un mare pericol este sa te supraapreciezi dupa ce reusesti o lovitura dificila, imediat devii superficial si gresesti una simpla. Deci trebuie sa observi tot timpul, dar sa nu judeci nimic la masa. Asa m-am mentinut constant concentrat. Pentru ca lamentarile, enervarile, datul cu tacul in masa, bocitul samd nu fac decat sa iti fure din energie. Sunt unii printre care am fost si eu, sper ca am fost, care prefera bocitul in locul sportivitatii, oricine altcineva este vinovat, in afara lor.Ca sa nu mai zic ca de exemplu atunci cand am ratat 10 usor, adversarul era suparat ca a ramas safe decat sa fie multumit ca mai are o sansa in jocul respectiv. Trebuie sa cautam radacinile jocului nostru in interior si nu altundeva. Pentru ca atunci cand esti la masa, TU esti stapan pe plantatie. Nimic nu se intampla fara ca tu sa decizi asta. Deci esti singurul raspunzator de ceea ce se intampla. Sunt unii care nu stiu sa piarda , unul chiar ieri mi-a zis ca am castigat urat fiindca mi-a dat el cateva jocuri, ratand bile importante. In loc sa se intrebe pe el de ce a ratat, ma acuza pe mine. E mai usor sa dai vina pe altii decat sa ai curajul sa te analizezi putin.
Deci ieri am fost de trei ori castigator : am reusit sa duc streamingul la bun sfarsit,am castigat concursul si am reusit sa ma concentrez pe toata durata concursului. Cand la tastatura, cand la masa, nici nu mi-am dat seama cand au trecut 12 ore si nici n-am apucat sa mananc.
Pentru cineva care joaca o data pe saptamana e o performanta.
In concluzie, cu tacu asta amarat am reusit un loc doi la etapa din London, un loc unu la openul de bila 10 deci .......

6 comentarii:

  1. La cat mai multe nashule....
    Asa le-ai dat peste bot "super jucatorilor" participanti(nu dau nume...se stiu ei). In fine sper sa facem totusi si noi o finala....asa in familie....sa moara dusmanii de ciuda ("super jucatorii"). Ti pup.....

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI,FELICITARI,FELICITARI MAESTRE!

    CE BINE LE MAI ZICI TU "BATRANE", PARCA IMI CITESTI GANDURILE!

    BRAVO SI LA MAI MARE!

    Efren "Bata" Reyes

    RăspundețiȘtergere
  3. Tacul meu e un P2,pe care ma gandeam sa-l vand si cu banii luati pe el sa-ti cumpar Artemisul si poate sa plec un weekend la mare...-)))

    BRAVOOOOOOOO Nashule!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci all, este placuta victoria intr-adevar. Cred ca Artemisu tocmai a crescut in valoare ....

    RăspundețiȘtergere
  5. bv mai iuliane tineo tot asa sa te duci si la concursul ala kings !imi place blogul tau la nebunie ma uit de fiecare data sa vad ce-ai mai facut:))

    RăspundețiȘtergere