sâmbătă, 18 iulie 2009

Gata lupta ....

Azi n-am fost intr-o forma deosebita, destul de obosit..... S-au jucat azi si calificarile si primii 16. Primul meci aveam 4-1 si am ratat un 8 simplu, jocul s-a intors si am pierdut pana la urma 7-6. Pe spate in meciul de calificare am facut un meci bun, am reusit sa fiu linistit asa cum trebuie si am castigat cu Edi 7-1. In primii 16, am cazut cu Calin. De la 2-0 pentru el am revenit si am facut 6-3. Mai aveam 7, 8 si 9. M-am relaxat prematur si am reusit sa ratez o bila destul de simpla dar taiata la buzunar. Am incercat sa dau usor de tot sa raman la 8 si l-am dat in coltul buzunarului. Normal se dadea sa las alba sa curga si sa revina din manta lunga spre 8. Apoi totul s-a schimbat si pana la urma am reusit sa pierd. Apoi ultimul meci cu Ion Gabriel am fost carne de tun :))) Asta e , o data castigi alta data pierzi. Concluzia serioasa este ca imi trebuie un TAC !!!
Asadar 2 bile in momente importante mi-au schimbat destinul concursului. Ce importante sunt acele cateva secunde ! Simpla prezenta la masa nu baga bile.
Pe fata : Alex Ionescu - Calin si Grig - Gili. Pe spate, Ionescu Ionut - Ion Gabriel sau Duta, Tighi - Popescu, Chiochir - Vasilache
PS : daca mai vrea cineva husa sau tacuri de pe Seyberts, Bogdan Borcan pregateste o comanda si preturile lui sunt foarte bune. Dati un mesaj data doriti, coment sau formularul din josul paginii.

4 comentarii: