luni, 5 octombrie 2009

Au venit cadouri

Mi-am facut cadou niste joint protectori pentru Fisheru meu, facuti tot in America , bineinteles ! Nu au modele pe ei dar sunt din cocobolo, exact ca forearmul meu.Pentru 20 $ cred ca au meritat. Tot azi au venit si pastilele Kamui. Din pacate nu prea mai am multe, am dat deja astazi o gramada.

4 comentarii:

  1. Ai ,,sculele'' necesare sa schimbi o pastila la un Z? Batranu' mi-a zis ca trebuie o ascutitoare anume...(la finisare)

    Nu e graba,daca poti, o sa te rog la sfarsitul lunii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sefu :)) Sa imi zici daca vrei Kamui sau mai am un Moori Soft.

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo de... Kamui! :)) Ca tot omu' sanatos la cap mi-am luat si eu vreo doua "hitleriste" ( sa fie si pentru nepot! :)) )... azi din lipsa de ocupatie am zis sa pun una din ele ( care era in plus in colectie ) pe un shaft... dupa datul in carti si ghicitul in cafea a cazut pacostea ( tot ) pe shaftul McDermott standard, fostul posesor al unui Wizard M... offf! Si da-i si lupta... pastila moale mi-o bagat praf de carbune si-n urechi nu alta! :)) Ziceai ca-s Mutu in plina glorie atat "praf" am inhalat! :)) Nu-i nimic spun eu acu... mi-am pizdit oleaca ferula, pastile nu am reusit sa o slefuiesc "la perfectie", nici nu stiu ce sa zic... ceasu' rau?!? Pisica neagra?!? ( cea de ieri? :)) )... Oricum din cele cateva lovituri pe care le-am incercat se desprinde concluzia: nu dati banii pe prostii... luati Kamui! Adica... eliminand voia buna din toata ecuatia... isi merita renumele: este o pastila pe care nu poti da vina cand ratezi vreo lovitura. Punct! See you!

    RăspundețiȘtergere
  4. ha, ha ti-am zis sa iei masca prietene marinar. Sau un gat de rom inainte, sa alunece mai bine. Serios, si mie mi se pare o pastila foarte buna.

    RăspundețiȘtergere