joi, 11 august 2011

In biliard esti atat de valoros ca rezultatul urmatorului meci

Dupa comportarea buna de la Oxygen, ma asteptam sa evoluez cel putin bine la Sereno. Se pare insa ca reversul medaliei s-a aratat de data asta. Sensibil este jocul de biliard. Cum incepi sa ai ceva pretentii , cum pui presiune pe tine. Nu am abordat la fel de concentrat turneul, asteptand lucrurile sa se intample de la sine. Si la prima greseala am inceput sa sovai. Mana nu m-a mai ascultat si ma chinuiam cu fiecare lovitura de parca aveam niste greutati imense legate. Clar am avut o zi proasta ca tonus insa n-am reusit sa ma remontez si nici n-am reusit sa folosesc toate tehnicile pe care le stiu ca sa ma redresez. N-am spart deloc bine, nereusind nici un break in cele 3 meciuri.
Cu Sami am pierdut primul joc desi trebuia sa il castig. Am revenit in joc si la 2-1 am ratat iesirea la 8, alba s-a dus in buzunar. La 2-2 am facut masa dar am ratat 8. Atunci s-a rupt totul pentru mine.
Am castigat urmatorul meci desi tot nu am fost in apele mele.
Cu Gili am jucat extrem de prost pana la 1-4. Apoi el s-a relaxat putin si am facut 4-3. Din  pacate pt mine n-am mai intrat la masa, el reusind breakul castigator.

Remarcatul editiei este Mihnea, cu un joc compact si convigator. felicitari si lui George care a dansat pe sarma pana la victoria finala. Organizarea a fost excelenta, la urmatoarea etapa vin si greii, asa ca nu ne ramane decat sa o luam de la capat cu antrenamentele.

Ne vedem la Oxygen pe 20-21, tot bila 8. Sper sa gasesc o spargere decenta pana atunci.

Iulian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu