sâmbătă, 19 septembrie 2015

Marele Ko și nebunul Shane

Big Ko Pin Yi a câștigat al doilea campionat mondial în același an. Primul la bila 10 în Filipine împotriva fanilor de acolo, acum la bila 9 în lipsa fanilor de orice fel. Dezolant pe undeva asa cum a fost și încercarea de la Master Tac. Sportul fără spectatori e anost. O alta performanță a fost a fratelui sau Ko Chung care a ajuns în semifinale la ambele campionate. Ce familie tare!  As mai remarca prezenta tânărului polonez Szewczyk în primii 8 după o calificare obținută în optimi cu break la 10-10 contra lui Alcaide. Shane a dorit mult acest titlu dar după părerea mea s-a robotizat prea mult. A adoptat un joc simplificat la extrem fără efecte fără sa alerge alba. Al naibii de eficient în sferturi și semifinale când i-a zdrobit pe Orcullo și Ko cel mic
 În finala mi s-a părut ca încercând sa fie cât mai robotizat a ajuns sa nu mai simtă mare lucru. Chiar dacă Pin a avut bulan la câteva ratări sa rămână safe pentru adversar, Shane avea 9-8 și o ieșire ușoară de la 5 la 7  ratată. Mi s-a părut de asemenea slăbuț în partea de kickuri. Pana la urma pe Facebook a recunoscut și el ca erorile făcute l-au costat titlul mondial. 
În câteva zile începe World Cup of Pool, de data asta cu spectatori și atmosfera incendiara Ladanyi și Babken vor avea.sansa de a se afirma contra chinezilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu