sâmbătă, 13 august 2016

Dynamic Best of the East - ziua 1

O zi plină aici la Kings Club, a mai rămas un singur meci de calificare ... Zoli se luptă cu juniorul Valchev ... Eu am făcut parte din organizare si nu prea am apucat sa ma uit. Favoriții s-au cam calificat, puteți vedea rezultatele aici http://www.ebc-billiard.com/index.php?option=com_content&view=article&id=788%3Adynamic-best-of-the-east-romanian-open&catid=6%3Anews&Itemid=37&lang=en
Multi juniori din Bulgaria care au jucat frumos. Si al nostru Clement a jucat bine, 2 meciuri pierdute la 7-6
Mâine va fi ziua judecății cu primii 32 dar și încă 2 turnee organizate de Atd, Premier si Amator la care cei care au pierdut azi pot juca gratis.

6 comentarii:

  1. S au calificat favoritii cu exceptia lui Mario care arata ca nu are mentalitatea si ambitia unui sportiv care vrea sa confirme peste nivelul de Bucuresti,se multumeste cu ce ciupeste la concursurile locale.Aici e si vina omului in maiou negru pe care l am laudat de prea multe ori ca sa nu il si critic.I a oferit toate conditiile de dezvoltare lui Mario si tot sprijinul insa toate astea nu sunt de ajuns fara o palma parinteasca dupa ceafa.Pacat de talentul lui si ca nu are ambitia sa arate mai mult.

    Am zis o mai de mult,tot ce mai trebuie sa faca OMN ca sa fie impacat ca a pus umarul la dezvoltarea biliardului national este sa aduca un antrenor strain bun pentru un cantonament serios cu jucatorii care au potential de performanta.Sa l tina in Bucuresti 2-3 saptamani,timp in care acela sa i dascaleasca pe baietii buni din biliard,ori ca sunt consacrati ori tineri de perspectiva.Sa lucreze pe punctele slabe,sa le arate o metodica buna de antrenament si asa mai departe.

    Lipsa streamului e un mare minus,nu stiu cine e de vina, TAC sau ATD pentru ca nu s a tinut evenimentul in clubul care l a gazduit doi ani.Bine ca doi ani s a putut,si in al treilea nu.

    Sunt curios ce echipa de romani va merge la bestul din rep.Moldova,vedem ceva patriotism sau tratam concursul ca pe orice alta etapa desfasurata in strainatate?

    Sper ca jucatorii au fost multumiti de eveniment dar cred ca ii duce capul pe organizatori sa inteleaga ca nu acelasi lucru se poate spune despre publicul de biliard.

    Succes tuturor celor care au mers mai departe si sa auzim vesti bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am eu informații eronate sau Mario joacă încă? Conform tabloului de concurs Mario urmează a juca în Last 32 cu Costea, s-a jucat meciul și a pierdut sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mario s-a calificat pe spate. Au fost piramide duble până la primii 32. Rulați piramida până în dreapta de tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe fata Mario a pierdut 7-6 la un ungur foarte bun in rest cam a defilat. Există un seting pentru camere dar nu stiu de ce nu a mers streamul. Poate mâine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,corect.In orice caz,o palma parinteasca dupa ceafa nu are ce sa i strice,e spre folosul lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aia am văzut și eu pe piramidă… da' am zis că poate e o greșeală pe acolo, prea ferm convins în afirmații a fost amabilul nostru amic la adresa lui. În altă ordine de idei… tu de ce nu ai jucat?

    RăspundețiȘtergere