marți, 4 octombrie 2016

European Snooker Masters

A inceput cel mai mare eveniment din sporturile cu bile organizat vreodata in Romania. Sper sa pot ajunge si eu macar la un meci zilele astea ...
Cam slabuta participarea in tribune
Programul pentru zilele urmatoare
http://livescores.worldsnookerdata.com/Sessions/Tournament/13925/european-masters 


Pagina oficiala
https://www.facebook.com/EuropeanMastersOfficial

3 comentarii:

  1. Sunt de acord ca e cel mai mare eveniment organizat vreodata in sporturile cu bile dar asta pentru ca a beneficita de o organizare speciala,anume o locatie deosebita de cea a unui club.Pentru ca daca e sa privim din punctul de vedere al unui turneu trebuie sa ne amintim de turneul lui Rusu de anul trecut de la Brasov care a adus 4 campioni mondiali si alti jucatori din crema biliardului.La fel si Dobre si iarna,a facut un turneu extraordinar.

    Acuma sa recunoastem si ca snookerul are infinit mai multi fani printre nejucatori in timp ce fanii biliardului e format aproape exclusiv din jucatori.

    Prezenta subtire?Pai ce credeau organizatorii ca se repeta nebunia de la prima venire a lui Ronnie?Atunci s au dus toti snobii la zoo sa vada giraga in realitate si gata.Nu mai merg romanii de mai mult de 15 ani pe stadioanele de fotbal,ce sa caute la un turneu de snooker?Cand esti un popor asa amarat si nevrozat ce vocatie de pasionat de sporturi sa ai?

    Ca o curiozitate,stiati ca avem jucatori romani de snooker prinsi dopati?Printre sah si echitatie,te pufneste rasul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corecte observatii. Si biletele destul de scumpe dupa parerea mea.
      Cat despre dopat, e prea mult spus , din cate stiu eu era vorba de fumat ento sau ceva de gen

      Ștergere
    2. Am citit mai multe pe forumul specializat al dragalasilor snobi de la snooker.Din ce am vazut acolo conchid ca evenimentul a fost facut pentru a umfla orgoliile unora,nicidecum pentru ca publicul sa se bucure de snooker.Nu numai ca nu au fost negociate doua-trei wild card uri pentru jucatori romani in calificari dar nici macar nu au fost impusi mai multi arbitri romani in afara de Crisan in schimb au fost adusi arbitri din Polonia si Bulgaria.

      In snooker a fost caz in 2010,substanta carboxi THC,si intr adevar e posibil sa fie in urma consumarii de cannabis.Oricum,a fost vorba de o suspendare de un an dictata de agentia antidoping.Oarecum in acelasi mod in care a fost gasit boxerul care l a batut pe Klitchko,ala consumase cocaina.Nu stiu la sah si echitatie ce o fi fost.

      Ștergere