marți, 1 mai 2018

Tara arde si baba ...

             Nu am discutat pana acum de asta, dar parca ar fi momentul... Am plecat de mult de la Federatie si de atunci treaba tot s-a dus in jos ... de la 300 de sportivi am ajuns jos de tot. Nu mai suntem membri afiliati EPBF , 2016 a fost jalnic, 2017 nu am avut campionat national ... un singur turneu la Timisoara care a fost trecut prin federatie dar din punctul meu de vedere a fost o initiativa privata. Ladabila de altfel.
Un alt punct negativ ar fi asta ... nici un reprezentant al FRB nu a fost prezent sau Federatia nu a macar incurajat/apreciat evenimente importante ca Bucharest Open cu 3 editii deja  (Robert Braga),  , Black Sea Cup (Babken)  Competitia Nationala pentru Oameni in Scaun Rulant ( Sonia Simionov si Costin Neaga) , Transilvania Tour  ( Levente Czirjak) samd

Si atunci care mai e activitatea FRB ? Anul acesta s-a incercat ceva un fel de concursuri anuntate in graba, sau mai curand in sila asa ca sa fie. Si cand oamenii au pus intrebari au fost ironizati si flegmatizati de un oficial al federatiei care se semneaza Vlad Tepes ... frumos dupa ca ce nu ai jucatori te mai si pisi pe aia care sunt potentiali sa vina la turneele tale. Ce costa sa ai o atitudine decenta ? Sunt oameni in Biroul federal si in functii degeaba. De ce mai stau ei acolo si ce placere au ? E cafeaua mai buna dimineata cand te gandesti la treaba asta ? mama sunt membru in biroul federal ce misto ... gen sau ce ?

Sa reluam : calendar 0, transparenta 0, comunicare 0,bani de la minister 0, afiliere la EPBF 0.
Pe facebook intre septembrie 2016 si martie 2018 nu e nici o postare :)))
Ce ar mai fi de comentat decat ca eu as avea un discurs mult mai potolit in locul lor. Pana la urma ca sa functionezi ai nevoie de sportivi. De unde sa vina daca nu faci nimic ?

Cine sa mai plateasca taxa de membru ca sa fie ostracizat ulterior ?
Oamenii vin si se strang la proiecte serioase si frumoase. Entitati transparente, bine organizate, cu un scop definit pe termen mediu si scurt. La care oamenii sa contribuie si sa vina alaturi cu placere.Un comentariu:

  1. Eu am tot comentat pe forum, am avut sperante ca Leo (Grozavu) aka OMN sa incerce un puci acolo si sa dea foc cuibului de viespi. Chiar a avut o initiativa de razboi dar apoi pokerul i a consumat combativitatea ajungand unde a ajuns, adica nici club nu mai are.

    Oricum sunt stupefiat ca nu exista un audit sau control sau reglementari serioase pentru structurile acreditate drept federatii nationale. E clar o problema de reglementare. Federatia aia trebuie desfiintata, dezafiliata si infiintata alta noua, simplu ca buna ziua. Probabil e atat de lipsita de importanta incat s a uitat de existenta ei, alta explicatie nu vad.

    RăspundețiȘtergere