luni, 15 septembrie 2008

Eurotour .... si altele

Ultimul meu tac de joc, Bear cu 314 are o anumita problema si l-am trimis inapoi pentru a fi schimbat. Intre timp, am jucat cu tacul de spart ( Longoni B/J) cu pastila Tiger Pro Jump. Am fost uluit de cat de bine am jucat cu el. Sa fie de la pastila tare ? Desi nu pot scoate atata efect ca si cu 314, totusi am putut sa joc destul de bine, pentru ca ma forteaza sa joc simplu, din unghiuri. Lovitura este destul de sigura si feelingul absolut ok. Ma intreb daca fuga asta dupa P2, P3 si alte minuni tehnologice nu este doar o himera. De fapt cred ca trebuie invatat jocul. Este ca si cu Moori, Kamui si alte pastile multi-strat care sunt la moda, desi multi profesionisti(Efren, Deuel...) joaca cu cea mai ieftina pastila( Elk Master). Deci cred ca ar trebui sa perfectionam mai mult lovitura. Oricum, pe tacul de joc o sa incerc o pastila mai tare ( pana acum am folosit Moori M ).

Saptamana trecuta a fost un nou concurs Eurotour in Olanda. Singurul de pe aici a fost Babken, care era sa obtina o calificare istorica pe tabloul principal, dupa ce l-a invins pe Nick Van Den Berg si a avut 2 sanse la calificare. Cam atat, doar, pentru ca a pierdut ambele meciuri cu 9-2. Poate meciul cu Berg l-a obosit asa de tare ? Eu cred ca desi avem jucatori foarte buni, ei totusi nu pot mentine un ritm constant la competitiile externe. Nivelul de joc de aici nu ne permite. Dupa ce a pierdut la Babken, Van Den Berg s-a calificat in primii 32 de pe spate. Asta spune multe despre el.
As vrea sa vad un jucator precum Ovidiu sau Babken, in acest circuit profesionist prin Europa , America in mod constant si apoi cred ca dupa 1 an vor avea rezultate notabile. Pana atunci, orice performanta va fi mai mult intamplatoare.

3 comentarii:

  1. Uoof, cata dreptate ai...as vrea sa pot sa te contrazic (e o boala) dar nu am cum. Lipsa de activitate interna (si ma refer aici la concursuri cu greutate, la o federatie, la o organizare decenta, la oameni implicati si dornici sa faca) duce la rezultate de genul celui de care aminteai. Noi astia din vechea garda, ca sa zic asa, avem acest dar de a observa mai in detaliu esecurile si de ale analiza. Sa nu inteleaga cineva Van den Berg e vreun avorton care acum a vazut prima data verdele postavului. Numai ca Babi (n.r. Babken) joaca ceva ce a ar merita poate dezvolatat si pregatit in focurile unor competitii puternice. Si nu e singurul in acesta situatie. Este pacat ca nimeni nu vrea sa se implice in acest sport frumos, care presupune mai presus de toate inteligenta si fair-play. Poate peste 50 de ani cand altii vor avea 100 de campioni vom avea si noi un Petrom (ca tot se lauda) sau un Becali (ca tot pute de bani, scuzati-mi expresia) care sa aiba "curajul" sa investeasca in valoare si sa ceara performanta!

    Respect Iuli!
    Te astept cu comms la mine ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai dreptate. Avem jucatori extraordinari care daca ar fi in circuitul mondial eu cred ca ar face Fatza cu brio !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iuliane iati ma un tac pt tn ca nu-ti trebuie 5 tacuri la meci dupa cum vad ca ai un tac pt jump unul pt spargere ..iati unul personalizat si o sa joci mai bn !

    RăspundețiȘtergere