luni, 8 decembrie 2008

De pe net

Am incheiat saptamana trecuta fara sa apuc sa mai joc biliard,am avut insa timp sa mai hoinaresc pe net , am vazut meciul de la US Open intre Rodney Morris si Danny Harriman ( http://www.youtube.com/user/BClub ). Dupa ce a condus 10-4, Harriman s-a vazut egalat la 10. In meciul decisiv , a avut de luat o decizie importanta, fiind la bila 6, iar 7 si 8 erau aproape lipite, daca sa intre in ele cu bila alba sau sa joace bila 7 cu manta. Desi Harriman este un fost campion mondial la Bank Pool, a ales prima varianta care nu prea i-a iesit, ramanand in snooker la 7. A incercat un safe si a lasat o lovitura cu manta lui Morris, care nu l-a iertat si a castigat in extremis meciul. Exista momente ale jocului cand apar astfel de situatii, cand trebuie sa te decizi care este varianta cu cele mai mari sanse de reusita pentru tine, si poate sa alegi lovitura mai dificila dar care iti poate aduce victoria.
Cupa Mosconi va incepe pe 11 decembrie in Malta ( http://www.mosconicup.com ). Cred ca echipa Europei e favorita certa anul asta, cu Souquet, Imonen si Feijen in mare forma, plus Tony Drago care anul trecut i-a demolat pe americani. Singurul mai slab poate fi Mark Gray, in timp ce americanii mizeaza tot pe batranii Strickland, Archer si Jones,doar Morris si Van Boening par capabili sa puna probleme ( am avut sansa sa il vad pe Boening pe www.theactionreport.com, cum se antrena pentru un concurs, si dadea jumpuri cu tot tacul si cu retur !!!, plus multe alte superlovituri, ce mai, baiatul e foarte talentat ).
Ca o avanpremiera, a avut loc un meci interesant la sfarsitul saptamanii trecute, tot cam pe formatul Mosconi, meciul Echipa Lumii - Filipine ( cu Efren si Bustamante ), meci pierdut de Filipine cu 9-8 ( http://www.azbilliards.com/2000storya.php?storynum=6059 ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu