miercuri, 15 aprilie 2009

Concurs London review


Asadar, primu meci cu Bedea. Stiam ca vrea revansa, asa ca am inceput destul de concentrat, desi n-am jucat extraordinar, dovada ca la 2 sau 1-0 nu mai stiu m-am lasat prost pe ultima bila. M-am scos pana la urma cu lovitura de mai jos si mai departe am castigat cu 5-0

Urmatorul meci cu Gabi. Doream de mult sa il bat mai ales ca la Kings m-a batut in ultimul timp. El a inceput prost si eu am fructificat sansele pe care mi le-a dat la masa. La 2-0 isi ia timeout. Mai merg 2 meciuri, 4-0 pentru mine.
In timp ce facea bilele, se uita la mine si zice " Imi iau timeout " "Ce" zic , eu. "N-ai voie 2 timeouturi". Pana la urma nebunu s-a dus, desi in afara regulamentului, dar cum nu exista director de turneu, l-am lasat mai ales ca era 4-0. Desi putea sa ma intoarca daca ma enervam, mai ales ca ma imbolnaveste mereu sa pun bilele diferite in colturile triunghiului " ca asa e regulamentul ". Pai pentru unii muma si pentru altii ... Ca si mult trambitatul "dress code" de la primii 16. Ia-ti Iuliane pantaloni la dunga, pantofi camasa, ca asa scrie la regulament, si cand ajungi acolo mai toti sunt in blugi si adidasi. Ma simt luat la misto ca la nationale cand toata lumea venea imbracata dupa regulament si Toni cu adidasi cu luminite .....
Asta e, anyway doream mult sa ajung in primii 3 pe fata, si am inceput in forta cu Ionut Ionescu, da primele meciuri ma sforzam sa fac toata masa si ratam pe la ultima, asta e ca in aia de hustleri cu 6 bile avantaj la bila 8, asa ca lui ii ramanea masa larg deschisa. M-am trezit tarziu sa evit whitewash. 1-5.
Pe spate meci tare cu tanara speranta Edi, primu la 7. Am jucat bine pana la 5-2, unde am ratat o bila simpla si dupa aceea jocu s-a intors putin pana la 5-5.
La scoru asta am ajuns in pozitia de mai jos, dupa ce la toate bilele am incercat sa ma las sa sparg 4 si 8. Pana la urma am dat un safe in speranta ca el va gresi, desi daca isi atingea bilele era nasol pt. mine, da alta optiune n-am gasit. A gresit si am facut 6-5. Sparge Edi si baga toate bilele si ramana masca la 8. Ufff, daca facea break ... Asa Am terminat eu masa si asta a fost.
In primii 4, apare Finu, cu zambetu de hiena :))). Am inceput prost amandoi, da eu am gresit mai mult pana la 6-1. Mi-am gasit sa fac break si un run si tare ma gandeam sa il intorc. Da la 6-3 m-am repezit la o bila grea in loc de safe, si domnu Finu a terminat o masa dificila rau, cu scoateri la milimetru si m-a trimis acasa. Bine ca macar a castigat, am si eu o bere acolo.

6 comentarii:

  1. Profesore Mad... ia lamureste-ma si pe mine ce plug-in sa caut sa vad si eu chestiile astea... eu folosesc ca browser Firefox si ca sistem de operare Slackware... imi apare un mesaj sa instalez plug-in ( nu spune care ?) dar... mai mult ioc! :( Spune si la baiatu' ce naiba trebuie sa instalez sa vada si ochiu' meu schemele alea... nerci anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. adobe shockview sau ceva de genu...

    RăspundețiȘtergere
  3. azi incep campionatele europene de biliard www.epconline.eu

    RăspundețiȘtergere
  4. adobe shockwave, arndym. daca intri direct pe talk.cuetable.com, au la software/diamond sistem sistemul de diamante pentru 2 si 3 mante, foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  5. I can suggest to visit to you a site on which there are many articles on this question.

    RăspundețiȘtergere