luni, 6 aprilie 2009

Concursuri

Asadar, sambata am plecat spre Kings pe o vreme superba de primavara, soarele prietenos parca imi dadea energie. Spre deosebire de multe alte concursuri, am fost neobisnuit de linistit, nici o durere de cap, nici o grija. Eram hotarat sa joc la procentaj, asa cum zic profesionistii, adica intre doua variante sa alegi lovitura cu procentaj mai mare de reusita, sa nu risc prosteste. La club o gramada de jucatori printre care si gasca din Pitesti,toata lumea era increzatoare si zambitoare. Trebuie sa ii acord credit aici si lui Birdy care trage de acest concurs de mult si a adus o binemeritata constanta de concursuri pentru jucatorii din Bucuresti. Ma tot uitam si vedeam multi jucatori buni dar in acelasi timp ma gandeam si ca vreau sa ajung cat mai departe in concurs. Dar ce oare poate face diferenta, cum poti "scoate capul" dintre atatia jucatori ? Cred ca atitudinea este cheia si disciplina la masa.

Am avut tur liber si apoi un meci usor,urmand a ma bate pentru primii 16 cu un jucator din Pitesti, care a ajuns in semifinal mai tarziu. Am inceput destul de bine, aveam 3-1si o combinatie nu foarte usoara de dat. M-am gandit, am masurat, dar cand m-am pus pe lovitura am dat prea repede si am ratat lovitura, asa ca meciul s-a intors ca sa pierd cu 5-3 pana la urma. Merita sa mentionez si buzunarele extravirgine care au inchis intrarea speriate pentru un 7 si un 8 ce puteau fi decisive in favoarea mea. Data viitoare vin cu lubrifiantu' si casca de protectie, ca era Nicholas sa mi-o dea cu un tac aruncat de nervi dupa ce a pierdut la Mario. :))))
M-am scuturat si l-am invins pe Lupu (ajutat si de avantajul oferit) cu care am intrat bine in mana. In primii 16 am jucat cu Bogdan Giura, care ma cam batuse pana acum, asa ca eram destul de motivat sa imi iau revansa. Am inceput foarte bine fara sa ratez nici o bila si am facut 2-0 repede. De data asta am aplicat ca la carte teoria si am jucat atent, fara sa ma grabesc, si fara sa ma ridic de pe bila. Am avut o siguranta pe bile cum n-am mai avut de mult, de la bila la bila am capatat incredere.Am jucat cu alba in zona si nu spre un anumit punct, si asta cred ca m-a eliberat putin de stres. In sfarsit o combinatie l-a bagat in meci si am mers cap la cap pana la 4-4, de unde am facut 2 runuri si un break pentru a castiga 7-4 ! Asa meci frumos castigat mai zic si eu, mai ales ca nici Bogdan n-a jucat rau. Cred ca totusi am jucat mai bine safeurile, aici am castigat meciul. M-am simtit bine, puternic si mai ales in control total.
Urma la rand Gilly ................

4 comentarii: