marți, 7 aprilie 2009

Concursuri


Urma meciul cu Gilly. Prima oara m-am intalnit cu el pe vremuri, cand la primul meu campionat national in 2002, juca finala cu Ovidiu. Din cate stiu a fost destul de tensionata si stransa, deci putea foarte bine sa si castige. In 2003-2004 am jucat cred ca de 2 sau de 3 ori in concurs si de fiecare data m-a batut lejer, eram bucuros sa ii iau cateva meciuri.
Asadar de data asta ma simteam in forma si mai ales ca valorile s-au mai apropiat,asa ca am sperat ca va fi ziua mea.
Primul meci, sparge el nu intra nimic.Stiam ca trebuie sa intru tare in meci daca vreau sa am o sansa, asa ca am jucat perfect si am facut masa. Urmatorul nu stiu ce s-a intamplat dar s-a facut 1-1. Am ajuns din nou la masa, am ajuns sa dau la 9 destul de simplu. In timp ce ma pregateam sa lovesc, mi-am dat seama ca era ceva care ma incomoda, cred ca pozitia. Superficialitatea a iesit la suprafata si am tras totusi convins ca oricum il bag. E uite ca l-am dat cu capu de colturi si asa a intrat adversarul in avantaj. Ce cumplite sunt clipele dupa aceste ratari prostesti !!! Intai te loveste ceva in cap de de baga in pamant si iti vine sa te ascunzi, sa iti dai palme pana ti se inrosesc mainile. Apoi ai da orice sa mai joci aceeasi lovitura din nou, sa dai timpul inapoi, dar iti dai seama ca este imposibil. Ce e de facut ? Am citit undeva ca trebuie sa analizezi de ce ai ratat, si dupa aceea sa uiti ratarea. Alte bile vin la rand, alte situatii la masa.
Am mai ratat un 9, in loc sa il dau la colt, am incercat la jumate si l-am lasat pe buzunar. Mi-a lasat un 5 lung , l-am dat da alba s-a dus in buzunar, a mai facut si el mese, asa ca m-am trezit la 6-2 pentru el. Am primit sansa sa imi revin si am facut 6-4 cu un nouar foarte greu in conditii de stres extrem :)))) La scoru asta el sparge si nu baga nimic. Mai toate bilele erau deblocate, mai putin 4 cu 6. Am jucat bila 2 si am deblocat 4 cu alba, am ramas si cu pozitie pe 3. In momentu asta eram pe val si nu trebuia decat "sa stau in ghete" cum se zice. Nu m-am concentrat suficient desi trebuia sa dau ceva efect lateral sa evit bila 5, si l-am lasat pe marginea buzunarului. Gilly m-a executat desi s-a lasat prost la 5 insa l-a dat cu sange rece folosind manta si asta a fost.
In concluzie a fost un concurs reusit,am facut cateva breakuri, 2 jumpuri reusite, ceva runuri, sunt sperante sa ma redresez :))))
Urmeaza duminica primii 16 la London. Intre noi, aceste calificari au fost cele mai usoare de pana acum, am avut de infruntat un tur liber si pe Motanu cu atitudine de sinucigas.

2 comentarii:

  1. ...si cand o sa invete Motanu jocu',razbunare!!(o sa-i dau linku sa citeasca si sa-si intensifice antrenamentele,cu gandul la tine-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. I-ar prinde bine putina adrenalina ....

    RăspundețiȘtergere