duminică, 6 septembrie 2009

Calificari London Snooker Arena

Asadar astazi o piramida mult mai tare ca saptamana trecuta, cand am dat cu piciorul unei calificari mult mai simple. Orice fac si oriunde ma duc, chit ca e in Bucuresti sau al oras, primul tur cad cu prietenul meu Gabi ( Ion Gabriel). Nu prea am simti bilele azi, dupa ce azi noapte m-am trezit de vreo 3 ori sa o doftoricim pe aia mica ( picaturi, Nurofen, aspirarea nasului....). Asadar n-am jucat foarte rau, da am ratat cand a trebuit plus un ghinion mic si o combinatie ratata la 4-4 m-a trimis poe spate cu 7-5. Al doilea meci am jucat cu Velicu si se pare ca lipsa de antrenament,schimbatul tacurilor, oboseala datorata batranetii cronice LOL ma fac sa imi pierd viteza de la inceput. Ca si saptamana trecuta cu Calin am inceput in forta si la 2-0 am avut la indemana o bila usoara de 3-0, pe care am ratat-o cu nonsalanta. Apoi m-am cam desumflat si cateva erori ale lui m-au adus la 5-5. Aici am ratat un 8 lung dar nu foarte greu. Asta a fost pentru ca pustiul a terminat cu un break.Am spart incredibil de prost azi, abia am bagat cateva bile toata ziua. De break ce sa mai vorbim .....
Pana la urma victoria i-a priit lui Gabi care l-a mai invins pe Cristi Costache si pe Braga ( 7-5) pentru a se califica la concursul final de pe 18 septembrie.Celalat calificat pe fata a fost Viziru. Pe spate Braga care l-a terminat si pe Raul 7-2 astepta pentru meciul de calificare pe invingatorul dintre Grig si Auras.

PS : asadar, castigatorii World Cup of Pool Efren Reyes si Francisco Bustamante ! Pentru cine a pierdut finala http://www.ballerstube.net/2009/09/phi-b-vs-ger-world-cup-of-pool-09.html

2 comentarii:

  1. Nu l-am mai vazut pe Efren asa de emotionat. A fost o finala extraordinara, nu ma asteptam sa vad atat de multe ratari de ambele parti, dar parca acelea care au fost au facut meciul si mai interesant. La 56 de ani Efren se tine inca de premiere, prima tara care reuseste sa castige de 2 ori acest trofeu, incepe sa semene cu o brazilie la fotbal :).

    RăspundețiȘtergere
  2. E mai frumos asa, mai palpitant. Nu imi place sa vad robotei, asa ma simt si eu mai aproape de ei :)) Chiar nu cred ca l-am vazut asa de emotionat niciodata. Cred ca acorda o foarte mare importanta si respect fanilor sai si de aceea presiunea a fost mai mare.

    RăspundețiȘtergere