sâmbătă, 5 septembrie 2009

Concursuri

Astazi la London au fost cam 50 de participanti la calificari, printre care Viziru, Raul, Braga, ceva baieti de la Iasi ........ Un tur liber si 2 meciuri castigate usor ,m-au dus in primii 16 maine. Probabil ca vom avea live stream din London pentru piramida de 16 . Stati pe receptie ....
PS : Germanii au invins greu de tot in timp ce Reyes si Busty au facut spectacol cu englezii. Maine meci greu cu roboteii made in China :)) Sper ca polonezii sa produca surpriza, mai ales ca orcullo si partenerul n-au jucat stralucit si numai erorile adversarilor i-au adus pana aici.

7 comentarii:

  1. Finala Filipine B - Germania ... pana acum 2-0, dar sper ca germanii sa nu mai piarda pozitiile chiar asa usor...au avut meciurile in mana. Nu mi-a placut "tiganeala" filipinezilor la decizia de Ilegal Break(de parca nu stiau dupa ce reguli joaca)

    RăspundețiȘtergere
  2. cum draku ne uitam la stremengu asta

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.punchsports.net/2009/09/watch-world-cup-of-pool-2009-live.html

    Cu opera merge super...

    RăspundețiȘtergere
  4. 9-7 pt Germania...superb meci, insa plin de tensiune si greseli, iar publicul din Asia nu este deloc educat pt astfel de competitii...Reyes a ratat mult astazi, desi ne-a demonstrat de cateva ori ca este cel mai bun jucator cu manta...cateva iesiri superbe din snooker.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sorry ca am fost la London Baieti ... Marfa, exact finala la care speram, daca va mai amintiti la primul post despre aceasta competitie. ma bucur pentru reyes si Busty, jucatorii mei favoriti. Asta dovedeste o data in plus cruzimea cu care sunt exclusi din competitiile oficiale ale circuitului mondial. Pacat si rusine WPA si Raya Sport !

    RăspundețiȘtergere