marți, 1 septembrie 2009

London calificari review

Am promis ca revin cu detalii despre calificarile la London. M-am culcat tarziu inainte, spre ora 3 asa ca am ajuns cam somnambul acolo. Dintr-o data mi s-a parut ca am ajuns la conferinta ginericilor LOL Toti baietii la camasa alba, asat chiar o imagine placuta. Bine au mai fost cativa in blugi, da ce sa ii faci, oricum a fost o schimbare placuta. Toate meciurile au inceput la timp, cu pauze intre tururi pt. odihna. Sambata fusesem 22 , asa ca m-am calificat usor dintr-un meci in primii 16. Grig a pierdut 2 meciuri la 5-4 cu Calin ( a introdus 8 si alba !!! ) si Tudor Daniel si s-a curatat. Asadar primul meci am jucat cu Cristi Costache. Am incercat sa trag de mine, insa n-am avut sanse, si el a jucat foarte bine. Pe spate am jucat apoi unul din celel mai bizare meciuri din ultimul timp. Conduceam 4-1 si am ratat o bila simpla.La 4-2, in loc sa sterg bila 4, ating 9 si il pun pe buzunar, lasand o combinatie foarte usoara. Prostia asta m-a terminat, si curand era 5-4 pt. el. De aici m-am agatat si am facut cate o masa pe rand si am ajuns la 6-6. Incercam sa fiu concentrat, dar parca eram prea relaxat. Am dat cu nonsalanta si am facut fault la 2. Ramane o combinatie simpla cu 9 aproape pe buzunarul de mijloc. Zic gata, si deja ganduri negre imi treceau prin cap, piticu ala micu ma critica de zor...... si omu rateaza. Nu puteam sa cred. Am reusit sa bag cateva bile, dar am ratat la 6. Omu baga 2 bile si se lasa masca la 8. Iarasi zic, chiar lu Al De Sus ii e mila tare de mine. Asa patetic am trecut mai departe. Urmatorul la rand a fost Motanu, am invins usor, dar asta si datorita lui. Intre timp, Calin castigase pe fata la un pusti 7-6 dupa ce a condus 5-0 ! La 6-6 pustiu mai avea 3 bile si a facut fault lovind usor alba din balansul tacului. Dureros cred pt. el ....................
Pana la urma Gilly l-a trecut pe spate unde l-a batut pe Ion gabriel si asa am ajuns sa joc cu el. Mental am inceput bine, m-am concentrat, am reusit sa intru in starea aia in care tragi perfect. Si asa am curatat primele 2 mese. La a treia el face fault si imi lasa o combinatie destul de usoara. Ce credeti ca am facut, m-am pus si eram 200 % sigur ca o bag, da uite ca l-am ratat. Imediat a inchis masa si am stiut ca prostia mea l-a bagat in meci. S-a facut 3-2,el jucand de altfel perfect. Ce usor poate intampla acest transfer de energii in biliard. Acum joc perfect, bum o greseala si apoi adversarul se tezeste si preia el stafeta.
Aici a facut o greseala destul de mare si el. Apoi mi-am zis sa joc bila cu bila si sa nu mai imi fac griji daca o sa inving sau nu. Am ajuns pana la urma la 6-4 pentru mine, si simteam ca nu am cum sa pierd. Si totusi ori Al de Sus si-a luat cadoul inapoi ori am crezut ca nu mai tre sa fac un mare efort sa castig, ca la urmatoarele 3 meciuri am facut 3 mari greseli dupa care el a curatat masa. Si culmea nu au fost neaparat de executie, ci de decizie. Decizie sa dau cu stanga in loc sa iau prelungitorul, decizia sa dau cu viteza melcului o combinatie, un safe gresit la 6-6. Doamne ma simtem ca lovit de tren. Pe cat de frumos poate fi biliardul cateodata, pe atat de frustrant si urat se poate arata altadata. De fapt, asa cum am citit eu pe undeva, biliardul este ca o oglinda, ne arata atat slabiciunile cat si calitatile cu o claritate desavarsita. Nu ai unde sa te ascunzi, nu ai cum sa il pacalesti, ori joci asa cum trebuie, ori te arzi. Dar pana la urma nu suntem roboti, insa de ce suntem suparati atunci cand gresim daca a gresi este ceva natural ?
PS : A vazut cineva filmul in care Robin Wiliams era un robot care visa sa devina uman ?

5 comentarii:

  1. Duminica pe Procinema? S-a ''plictisit'' si a ales moartea.Filmele astea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi Costache joaca bine pt ca are husa de tacuri de la mine. E vrajita. Am dus-o la Mama Brazilia sa o ceteasca. :)
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  3. nici acum nu-mi vine sa cred, la 6-6, cum am ratat combinatia aia la mijloc, bila 2 cu 9 din free-ball, asta e .... nu prea le am eu cu pool-ul, mai apar noroace si ghinioane, ce sa-i faci ... asta e jocul ...si pana la urma a fost fain.

    Toate cele bune!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihai, trebuia sa o pastrezi atunci ;))
    Cosmin, asa e mare ratare ai avut, nici nu mai speram eu, da asta e jocul. E bine sa il lasi pe adversar sa dea la orice bila, nu se stie niciodata

    RăspundețiȘtergere