miercuri, 23 septembrie 2009

Moori Slow review

Asadar am schimbat Kamui M de pe tacul de joc cu Moori Slow. Kamui mediu mi se pare foarte buna la transferul de energie , siguranta si feedback, dar cam tare la suprafata si am dat ceva chixuri cu ea.Plus ca la efecte extreme aluneca de pe bila.Am jucat azi cu Moori Slow si cred ca este mai buna decat varianta ei Mediu, din acelasi motiv pentru care am schimbat si eu pastila. Nu am dat deloc chixuri azi, si prinde bila alba foarte bine, chiar si la efecte extreme. Asta iti da siguranta si incredere. Dupa ce o sa mai joc putin, probabil o sa capete si ceva fermitate si atunci o sa fiu pe deplin multumit.
PS : din ce am incercat, la Kamui variantele de la Medium - Slow pana la Super Slow sunt cele mai ok. Cu un plus pentru cele Black.

Un comentariu:

  1. ...pentru ca tot veni vorba despre siguranta si incredere sa spun ca acu vreo 5 zile satul pana peste cap de pastile scumpe am gasit pe undeva un Brunswick Blue Diamond care acum sta linistit pe I3-ul meu... alegerea nu a fost intamplatoare pentru ca aceasta pastila este soft ca duritate ( 61.1 dupa sistemul american de masura ) si in plus nu este multistrat... este piele amestecata cu creta iar rezultatul este una bucata pastila moale ce prinde creta bine si da siguranta loviturii ( evident vorbesc din punctul de vedere al unui incepator care este avantajat de o astfel de pastila ). Inca nu am jucat cu ea ca sa spun mai multe insa sper ca se va potrivi mai bine formei shaftului meu... Wizard era cam prea tare pentru diametrul acestuia si la loviturile cu mult efect lateral aluneca pe bila. Revin...

    RăspundețiȘtergere