vineri, 11 septembrie 2009

Predator 10 ball

Concursul e foarte slab, doar ce am realizat ca din 64 de inscrisi, nu este nici un asiatic, 2 americani, 21 de portughezi si 20 de spanioli !?!

6 comentarii:

  1. Slabut as zice, insa in fazele finale vor ajunge "greii"...Souquet, Hohmann, Alcaide, Morris, Immonen, etc...si atunci chiar vor fi meciuri tari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi de pe la noi ar fi avut sanse mai mari in fata celor enumerati mai sus, spre exemplu: am vazut aseara meciul dintre Imran Majid si Miguel Silva (scor 8-2) si unde portughezul Silva era total depasit de situatie, ori avea emotii prea mari ca e filmat ori alta chestie dar a ratat niste bile foarte foarte usoare, si tinand cont de faptul ca era meciul de calificare pentru sambata, piramida simpla.
    Si eu sper sa vad ceva "action" macar mai pe seara sau maine. Cheers!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uit acum la Immonen cu Belhaj, si nu-mi vine sa cred cate ratari sunt de ambele parti, sper totusi sa-si revina; poate au baut prea mult vin si ii doare capul, nu se mai pot concentra ... etc etc

    RăspundețiȘtergere
  4. Immonen mi se pare iesit din forma, azi cu Williams a luat decizii foarte gresite. Cre ca vinul portughez e foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la urma am vazut ceva pool de calitate, mika si-a revenit si isi merita porecla "the Iceman" 100% ...a reusit vreo 4-5 breakuri consecutive, in conditiile in care intra greu din spargere la bila 10, iar mesele pe care joaca baietii par a fi cam lente, si astfel sunt nevoiti sa joace loviturile mai in forta. Btw, sa-l stapanesti cu folos pe mister Fisher cue, si la cat mai multe break-uri!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda...Mika parea sigur de victorie cu marocanul Belhaj si juca cam dezinvolt si instinctual... a reusit sa se impuna lejer pt ca adversarul i-a permis, insa in cele din urma a fost eliminat si de pe spate de Chamat...

    RăspundețiȘtergere