duminică, 27 septembrie 2009

Produse frumoase

Tot am vazut ca multi baieti de pe la noi au Justis sau vor sa isi ia asa ca va prezint noua husa Justis a lui Francisco Bustamante :

Unul dintre cei mai apreciati tineri cuemakeri din America desi e putin cam ciudat, Eric Crisp a facut deja furori cu marca Sugartree. Cei care au aceste tacuri spun ca sunt printre cele mai bune pe care le-au incercat vreodata. Fara inlayuri, doar lemn curat si excelent. Sunt cotate intre 1000 si 2000 de dolari. Acest tac in special are un lemn atat de viu incat m-a impresionat.




Tony Zinzola este la fel foarte, foarte apreciat si tot relativ tanar cuemaker. Ia priviti acest gambler, foarte frumos. Se vinde pe piata secundara cam pe la 2000 si ceva :

4 comentarii:

  1. Nu stiu daca Justis isi merita banii (dpdv protectie). Iar dak te gandesti ca un custom te poate duce pana in $7-800...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu ca n-am avut justis. Chiar asa naspa e ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot sa cred ca sunt chiar asa de proaste. Eu urmaresc Justis de vre-o 6-7 ani si cred ca sunt la acelasi nivel de calitate in ceea ce priveste protectia cu majoritatea huselor de pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu zic ca sunt proaste.N-am vrut sa dau aceasta impresie.

    Din punct de vedere calitate a materialelor (piele, inlay-uri) Justis este mai mult ca sigur peste Murnak, Barton, etc.
    Dar protectie, nu ! Garantat. Am un Instrole (Barton) peste care s-a prabusit un tip la vreo 120kn care statea pe un scaun. Nimic. Pielea zgariata dar tacurile n-au avut nici pe dracu.

    In schimb cu Justisuri am auzit destul de multe povesti cu shafturi busite in cutie. Asta pentru ca soft tubes lui Justis sunt mai "libere".

    RăspundețiȘtergere