vineri, 4 septembrie 2009

Streamuri

Sferturi 05.09.2009 de la 09.00 ora noastra :
Usa - China
Filipine B - Anglia

Germania - Olanda
Filipine A - Polonia

Avem primul sfert de finala, China - USA! Razboiul capitalism contra comunism ! Polonezii au reusit si ei sa se califice in primii 8, trecand de Taipei ! Nemtii merg ceas si ei si vor juca cu Olanda in sferturi. Va fi foarte interesant Rusia vs Filipine A in direct. Rusia conduce 3-0, o masa si doua breakuri. Interesant ............
Daca mai cade streamul, incercati una din cele 2 ferestre sau la http://teampilipinas.info/2009/09/world-cup-of-pool-2009-free-live.html apasati play la justin.tv
Azi :
12pm - China 8 vs. 3 Finlanda
si Germania 8 vs. 4 Franta
3pm - Taiwan 5 vs. 5 Polonia
si Japonia v Olanda
6pm - Spania vs. Anglia
7:30pm - Rusia vs. Philippine A
Probabil sesiunea de la 03 la 07.30 nu va fi live.
Am murit de necaz azi, la un moment dat nu s-a mai vazut streamul live. Asa ca am plecat la antrenament si am ratat Reyes/Bustamante contra Italiei. Pentru cine l-a mai ratat, niste baieti de treaba au inregistrat meciul http://www.ballerstube.net/2009/09/philippines-b-vs-italy-world-cup-of.html :)) Am vazut totusi o echipa poloneza foarte legata, aproape robotizata. Totusi cred ca nu au acea gena de campioni in ei pentru a ajunge in fazele superioare ale competitiei. Mi-ar place o finala Bustamante/Reyes contra Souquet/Hohman, asa ca niste virtuozi contra matematicieni. http://www.matchroompool.com/page/WorldCupofPool/Results/0,,12660,00.html

8 comentarii:

  1. din pacate..la orele la care transmit ei semifinalele si finalele o sa fim la london :|

    RăspundețiȘtergere
  2. corect pacat dar cred ca o sa inregistreze

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai vazut o premiera in billiard. In meciul Filipine B - Italia arbitra (asiatica) a anuntat fault la Muratore pentru ca ar fi atins o bila cu un fir de par de pe mana. HAHA!. Si Michela Tabb arbitru sef nu a putut modifica decizia, anuntul de fault al arbitrei de la masa e final.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da frate, incredibil. Da cred ca si ea este filipineza, oricum penibila situatia. Saracu Efren nu mai este ce a fost odata, deh varsta. Cred ca se vor opri meciul urmator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Varsta isi spune cuvantul si nici Bustamante nu mai e ce a fost. Ai vazut ce mult se misca dupa lovitura amandoi (nu ca ar fi un exemplu de perfectiune) , dar sunt simpatici cum se stramba si se tachineaza. Poate e si foarte greu sa joci in fata familiei si prietenilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca nici nu mai joaca foarte mult. Am observat si eu ca se ridica de pe lovitura, semn de nesiguranta sau poate presiunea publicului. Oricum sunt foarte simpatici :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Chinahov a gresit 4 jocuri la rand. Presiunea prea mare sau ce ? I-a bagat pe filipinezi in joc si cred ca nu se mai opresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana la urma Chinahov a mancat meciul cu 5 greseli.

    RăspundețiȘtergere