joi, 10 septembrie 2009

A venit tacul mult asteptat, un custom facut de un membru az R. Fisher :)) Vreau sa zic ca nu am avut niciodata un tac asa frumos si care sa mearga asa de bine. Asadar, specificatiile ar fi asa : forearm si butt - cocobolo , handle bacote. Joint si butt cap - corn de elan. Filet - G 10. Shaft - din lemn de copac foarte batran, cu multe inele de crestere. Pastila Kamui II M 12,5, taper parabolic, ferula din corn de elan. Lungimea normala de 58 inch, greutate 20,5 ( desi in mana se simte mai usor ), punct de echilibru 18,7.
Este primul tac cu taper parabolic, dar imi place foarte mult.
Shaftul nu vibreaza aproape deloc, datorita formei asa incat vibratiile sunt aruncate cam pe la mijlocul shaftului. Lovitura rezultata este foarte solida. Alt
lucru pe care l-am remarcat este ca are o deflectie destul de mica, spre 314 as zice eu. Efecte ia foarte usor, pot sa
manevrez alba cu usurinta acum. Doamne ce mai trageam de Artemis. Acum pot sa zic si eu ca am tac :)) Faptul ca e mai greu imi place, se "lipeste" pe lovitura, sta pe directia pe care il pun eu. Feedbackul este grozav , datorita si lemnului care foarte bine figurat,si de o calitate ridicata, dar si filetului din G 10.
Concluzia este ca nu o sa il mai vand. Am zis !!! Nashu va rupe fashu !

5 comentarii:

  1. Sper sa se dovedeasca un money maker. Chiar se simte foarte bine,solid. I love it !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l stapanesti cu folos, Iulian! Sper sa fie ce iti doresti de data asta si sa te poti acomoda cu el imediat. Diametrul shaftului si taperul sunt asemanatoare cu HP2 de la Mezz.

    Abia astept sa il "observ", atat la lucru, cat si indeaproape.

    Toate cele bune,
    Val

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi mult Val, chiar e super marfa. O sa fiu pe la London weekendul asta, daca ne intalnim poti sa il incerci si tu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-l stapanesti sanatos si sa iti aduca numai "succesuri"... Sa mai postezi review-uri despre el...

    RăspundețiȘtergere