luni, 9 noiembrie 2009

Concurs


Am venit foarte increzator la concursul asta de bila 10, mai ales ca jucasem foarte bine pana acum cu 314.Doar vreo 15 insi ne-am trezit asa dimineata. Cam putini ma asteptam la mai multa prezenta. Inainte de incepere am dat cateva rachete si totul era ok. Am castigat primul meci si apoi am dat de Finu' George. A inceput tare si s-a facut 2-0. Apoi a facut o greseala si a fost masa si break. La 2-2 il cam bagasem la idei, insa n-am reusit sa capitalizez momentul ca am inceput un schimb de safeuri si pana la urma am pierdut. Am mai egalat o data dar nu a fost de ajuns ca ultimile jocuri le-am pierdut. Asa am luat-o pe spate si era sa pierd la un pusti cu tupeu insa experienta milenara m-a impins mai departe ( sau lipsa lui de experienta ??? ). Asa am ajuns la duelul " inteleptilor" cu Grig. Ca de obicei cu un jucator bun, am inceput ca din pusca si fara nici o greseala am facut 3-0. La 3-0, am urmatoarea masa, cu aproximatie.

Totul era perfect,adversarul era ca si batut insa in loc sa ii dau lovitura de gratie s-a stricat mecanismul. La bile din astea si la scorul asta era normal sa ma mai uit putin la 4. Da eu nu aveam nevoie, ca jucam perfect ... Ptiu ... Si l-am taiat prea mult, nici nu l-am atins pe 7.
La 3-1 iar am masa de facut si iarasi o masa ratata. De data asta iar nu m-am uitat la iesire si m-am blocat in 9. Nici retur sa trec de bila obstacol, nici usor sa raman pe manta. Parca la scoru asta nu mai ai nevoie de verificari.

In sfarsit la 3-3 dupa un schimb interminabil de safeuri am reusit sa fac fault la bila 10 desi il vedeam pe 9. Deh incepusem sa ma dezintegrez. Parca pe dinauntru o "bacterie" iti mananca usor, usor energia
La 3-4 , urmatoarea masa :

8 era foarte aproape de buzunarul de mijloc si alba s-a oprit in colt. Mi-am pus speranta in lovitura cu manta , am bagat nouarul dar am ramas drept la jumate. Si in London asta e cu 50 % mai greu decat pe alta masa. A ciupit putin coltul si asta a fost. Mi-a luat vreo jumatate de ora sa imi revin, desi nu imi dadeam seama de ce sunt asa de daramat. Pana la urma mi-am dat seama, in biliard nu trebuia sa emiti pretentii sau sa ai asteptari inainte de un turneu. Eram sigur ca o sa joc bine incat nu mi-am mai pregatit asa bine unele lovituri. Greu biliardul asta , atunci cand zici ca te-ai urcat in accelerat, te da controlorul jos in mijlocul campului LOL.Cred ca mi-a lipsit motivatia astazi. Am citit ca trebuie sa ne dezvoltam mai multe tipuri de motivatii la masa, astfel incat daca una nu este adecvata unui anume moment, sa folosim alta pentru a ne mentine jocul la un nivel ridicat.

7 comentarii:

  1. Eu sunt pustiul cu tupeu si fara experienta ? :D Mai bine zis ... fara antrenament :P

    Uite ce scrie Sergiu Voicu :

    Organizez, in coaborare cu Federatia Europeana de Biliard, un concurs de mare anvergura de biliard, cu premii in valoare totala de 30.000 EUR.
    Evenimentu va avea loc in perioada 15-17 ian 2010, la hotel Ramada Nord sau Radisson Blu. Va fi transmis in direct pe Sport.ro, finala de duminica fiind transmisa in prime time.
    Vor veni cei mai buni jucatori din Europa, campioni mondiali etc

    Se poate lua legatura cu el pentru mai multe detalii ?

    http://www.holdem.ro/forum/casino-alte-jocuri/10788-concurs-international-biliard.html#post161276

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata este in faza de proiect....pana la un anunt oficialmai avem de asteptat.....si inca ceva....tot neoficial....cica inscrierea va fi 100 Euro.....asa ca ....ne mai gandim daca participam sau nu....

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da stiam de proiectul asta,am avut cateva discutii pe tema asta. Pana nu se semneaza contractele cu sponsorii nu pot comenta nimic. Ca data e ok si inscrierea 100 E.

    RăspundețiȘtergere
  5. e foarte amuzant textu tradus in engleza :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha, ha ma amuz si eu de fiecare data. Totusi mai corectez si sa stii ca se vede. De ex acum cateva luni traducea pastila cu pills. Acum a inceput sa puna tips.

    RăspundețiȘtergere