luni, 8 februarie 2010

Master Calin

Asadar campionul de la London a devenit Florin Calin, dovedind astfel ca este cel mai in forma jucator din club, terminand concursul neinvins. Dupa primele 2 meciuri nu prea era bucuros chiar daca le castigase, pentru ca nu a jucat foarte bine A ajuns in finala pe fata dupa ce i-a invins pe Filip Oproiu, George Popescu si Munteanu Florin. Acolo l-a invins pe Grig , acesta pe spate l-a invins pe Filip si s-a intors in finala, insa Calin nu i-a dat nici o sansa .... Multumesc tinerilor care au colaborat si m-au mai inlocuit la butoane, precum si celor de pe chat care au animat discutiile. Cei mai multi privitori au fost 27 in acelasi timp.

Locul 1 : Calin
Locul 2: Grig
Locul 3: Oproiu
Locul 4: Edy

Felicitari si lui Edy care a ajuns in primii 4 dupa ce a jucat bine toata ziua, si-a luat revansa in fata lui George cu 7-5, insa a pierdut duin turatie cu Filip care l-a executat.
De obicei scriu mai mult despre experienta mea la masa insa acum este prea amara si inca nu imi dau seama ce s-a intamplat. Am avut primul meci cu Andrei Ionescu. N-am reusit sa intru deloc in atmosfera de concurs, prea relaxat am fost. N-am simtit bilele deloc, ma uitam si parca nu vedeam nimic. Eram condus cu 3-1, apoi am facut 5-4 pentru mine si cu "ajutorul" lui. Acum asta e un moment foarte important in meci, cand mai sunt putine jocuri. Am avut sansa sa inchei masa insa am ratat. Am ajuns la 6-6, unde am ramas in pozitia de mai jos, drept pe 4. N-am vazut ca era mai simplu sa dau stop si sa dau 5 cu manta, alba s-ar fi dus spre 6 si buzunarul era oricum acoperit in cazul unei ratari. In schimb am lovit cu manta inainte si am lasat iar pustiu m-a curatat.
Asa e cand nu iei in serios jocul, cred ca nu m-am asteptat nuici un moment sa pierd. Insa jocul te pedepseste, iar bilele nu stiu cine le loveste. Bun, slab tot aia trebuie sa faci pe masa. Apoi cu Vasilache am fost terminat. Am incercat sa ma remontez insa n-am reusit deloc. Am facut greseli copilaresti, iar la 3-2 pentru el cand am bagat alba la 8 m-a terminat de tot. La 2-1 a iesit aiurea dintr-un safe destul de greu si avea deja un fault. Daca stau bine sa ma gandesc, nu prea am avut situatii norocoase, tot ce am ratat a ramas foarte bine pentru adversar. daca nici jocul nu te ajuta n-ai ce ii face. Combinat cu prostia e letal LOL A ramas un gust amar din punct de vedere sportiv personal,am asteptat atat Masterul ca sa nu joc nimic.Ma bucur insa ca am avut puterea sa raman si sa termin transmisia, desi imi venea sa fug mancand pamantul si sa fac focul cu sculele personale. Sic !
Puteti revedea finala si alte meciuri de ieri aici http://www.ustream.tv/channel/biliard-live-streaming-romania
Cateva poze mai jos. Mai multe pe facebook daca o reusi sa le uploadeze programul.

Masa finala .......






4 comentarii:

  1. Merci Iulian pt aprecieri...o mica rectificare...nu am pierdut nici un meci ieri...Calin

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu conasule, asa e :) Cred ca e de la creta aia de la masa din spate (blonda) LOL

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ne-am batut noi joc de ceea ce se numeste biliard in meciul nostru ...

    Tacul meu de spart cum e ? Ai apucat sa faci ceva cu el ?

    RăspundețiȘtergere