joi, 8 aprilie 2010

8 Ball AmatorAnul acesta am gasit un sprijin la clubul London pentru a demara o parte din proiectele mele destinate popularizarii acestui sport si tin sa le multumesc in mod deosebit si pe aceasta cale. Pe langa programul pentru initiere in biliard, am decis sa organizam un concurs de biliard destinat amatorilor pe data de 25 Aprilie 2010.
Parteneri :


Parteneri media :

www.bilebile.blogspot.com
www.biliardforum.ro


Regulamentul concursului

1. Participanti - Concursul este destinat promovarii sportului biliard in cadrul amatorilor. Jucatorii cunoscuti de la concursuri nu vor fi primiti. In rest orice persoana peste 14 ani poate participa fara probleme.

2. Inscriere - inscrierea se poate face la sediul clubului London din Piata Lahovari odata cu achitarea taxei sau prin email la dragne.iulian@gmail.com (subiect : 8 ball Amator). Taxa este in valoare de 15 RON.

3. Sistem de joc - Se va juca bila 8, primul la 4, piramida dubla pana la primii 8 sau primii 16 in functie de numarul de participanti. Cei ramasi vor juca in sistem eliminare directa primul la 6.
Regulamentul de joc este cel oficial la nivel mondial si se gaseste pe acest blog la sectiunea Stii ce joci ?

4. Desfasurare - Turneul va incepe la ora 10.00 si va continua pana la final in aceeasi zi. Inscrierile se incheie vineri. Participantii sunt rugati sa ajunga la ora 9.30 cel tarziu pentru a asista la tragerea la sorti.

5. Comportament - acest concurs promoveaza ideea de sport si deci si de sportivitate. Va rog sa consultati si partile de regulament care se refera la reguli generale, faulturi si definitii. Este interzisa incercarea de influentare a adversarului prin diverse tehnici sau orice actiuni care aduc atingere ideii de sport. Sanctiunile pot fi acordate de directorul de concurs si variaza de la avertisment, pierderea unui joc si pana la excluderea din competitie. Atunci cand exista o disputa la masa intre 2 jucatori, sau se necesita asistenta la o lovitura care poate genera un fault, unul dintre ei va chema in liniste fara a deranja pe ceilalti participanti pe directorul de turneu. Decizia acestuia va fi finala.
6. Premii -
Primul loc va primi CUPA 8 BALL AMATOR, diploma de participare, 8 ore gratuite de biliard, o revista Biliard Magazin
Locul 2 - diploma de participare, 4 ore gratuite de biliard, o revista Biliard Magazin
Locurile 3-4 diploma de participare, 3 ore gratuite de biliard, o revista Biliard Magazin
Locurile 5-8 diploma de participare, 2 ore gratuite de biliard, o revista Biliard Magazin

Pe langa acestea, se vor mai premia cel mai tanar participant si cea mai bine clasata fata. Ei vor primi cate o revista cadou si o diploma de participare.
Partenerul nostru Friends Forever va oferi articole promitionale participantilor la competitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu