marți, 15 decembrie 2015

BKO Pro Tour

 am asteptat cu mare interes cel mai tare turneu bucurestean. Am jucat bine cu noul tac. ma gandesc

cat de bine o sa joc peste 1 an cu el. E minunat, foarte bun. In primul meci am cazut cu Catalin Toropoc. Meciul a fost mai usor decat ma asteptam, am jucat foarte bine dar si jocul a curs doar pe partea mea, la un moment dat am dat o margareta care a rupt meciul si am luat avans, am dat dupa 3 cu manta si am bagat 9 :) mai aveam un meci cu domnul Vulpe venit tocmai de la Brasov sa ajung la calificare.
Meciul a inceput cum nu se putea mai rau, pana pe la 6-2 omul a jucat impecabil, nici o bila ratata, mese inchise din toate pozitiile, oricum , 1 secunda pe lovitura. La 6-2 face iar masa si rateaza 9. Din pacate nu am fost in stare sa il bag, am mai revenit putin de la 8-2 la 8-5, am strecurat si un break acolo si cu sanse mari sa ajung la 6. Ar fi fost bine dar nu am reusit si am trecut la sapa pe spate.

Un alt brasovean, acelasi inceput, 1-3 mese cap-coada, upercut la ficat ... M-am enervat si am lasat orice emotie, jocul a inceput sa curga cu mine si am dat pe automat. Am strecurat si un 9 cu 4 mante pentru spectatori, la 4-3 si am facut 5-3, bila asta a rupt tot setul. Am castigat 9-3.
mai aveam un meci pana la cel de calificare cu isidor. Amet gener, stiam ca e jucator bun, dar inceputul de meci a fost din nou ca la cinema. Adica eu m-am uitat cum inchide mese in stil Tornado din orice pozitie , orice bila. greu de jucat asa.  Si totul a plecat de la primul frame unde am bulit iesirea de la 2 la 3. daca faceam prima masa sigur era alt meci. la 2-2 nu nimereste pachetul la spargere si i-am facut 3 greseli ;))) Apoi urmatoareke 2 jocuri si era 5-5, intrasem putin in el nu mai dadea chiar asa repede. Am spart bine, masa super deschisa, numai 2 era cam taiat. Am riscat si am ratat. ramane safe, jump perfect, 3 din super unghi si amasa, masa, am mai avut o sansa la 5-8 insa nu am reusit o bila lunga aproape dreapta.
Un concurs bun, pana la urma, m-au scos 2 jucatori care cel putin in jocurile cu mine au jucat
senzational. Probabil si eu am jucat prea avantat si de cateva ori nu am jucat safe cand trebuia. In schimb spargerea a mers bine, fata de alte dati. Acum am urmarit la fiecare spargere acelasi unghi si acelasi efect.
Pana la urma performerul a fost isidor, care a terminat pe locul 2, merituosul castigator din nou babken. Si alex Cotescu a ajuns in primii 4, astfel incat confirma forma buna din ultimele luni.

2 comentarii:

  1. Peste un an tot cu Starkey?Ai angajat pe altul sa ti dea la cap daca l schimbi,ca Alecu nu si a facut datoria:))
    Eu zic ca Starkey nu prinde nici camasa daramite paltonul.

    Bun Cotescu asta,pare ca vrea sa arate ceva si de acum inainte.Mario,fara viitor,vorba unui prieten, sta de un an in Tac si e la acelasi nivel de joc.

    Babken onoreaza blazonul de campion national,pacat ca nu e mai tinerel sa avem ceva sperante internationale cu el.

    De la Cocolin asteptam sa confirme inceputul de an fulminant,nu stiu ce s a intamplat cu el.Cotescu a confirmat ,el e nou-venitul anului.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rămâne de văzut domnule Amabil :) Eu zic ca fac și revelionul viitor cu el... Sunt de acord Cotescu e pe un drum ascendent.

      Ștergere