vineri, 5 februarie 2016

Zi plina

A început nebunia :) Am ajuns în club de la 12 și deja era plin. Toni Drago,
 Chinahov ș
i Mario He se antrenau stingheri printre noi. Pe la 3 a venit și Mika și pana la 7 am lucrat cu el. E un sentiment sa fii cu un campion mondial la masa. Mi-am clarificat câteva lucruri și sunt mulțumit.  Îmi place abordarea lui și lovitura tare de tot.  Mi se pare în formă, va fi greu de bătut. 192 de jucători, pana acum organizarea a fost impecabila. Se va juca dubla pana la primii 16. Mesele au fost gratis,  mâncare buna... Găseai de toate. Jocuri pe bani, antrenant, de placere...  Pe seara s-a făcut un miniturneu intre grei, când am plecat eu la doispe noaptea semifinale Immonen - He și Feijen - Souquet. Mario pierduse 8-5 la Feijen.
Din păcate Shaw și Van din Berg nu mai vin din motive medicale. Sunt destui super jucători însă prezenți. Piramida, cele 8 mese live și informații complete le găsiți pe www.Bko.ro
A la guerre

8 comentarii:

  1. O fi asa impecabila organizarea daca noi aia care venim mereu in club nu putem intra sa ne uitam la un asemenea concurs (stiu ca putem pt 100 euro). Eu nu am auzit sa se inchida un club pt un concurs niciodata sau macar sa nu poti aa intri sa te uiti contra cost. Pana la urma faci un concurs sa promovezi clubul dar dacs noi nu putem intra cui il promovezi? Lui Mika? Ma indoiesc ca va veni mai des ca noi :(.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clubul are so el o limits de personas
    Sau nu conteaza avize, siguranta, comfort?

    RăspundețiȘtergere
  3. Clubul are so el o limits de personas
    Sau nu conteaza avize, siguranta, comfort?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca are o limita poate trebuia sa se limiteze la un numar prestabilit de jucatori care sa participe. Dc veneau 1000 ce facea clubul? Ii ducea la Idm?

      Ștergere
    2. Iar limita trebuia stabilita in functie de participanti si un numar de spectatori. Dar pana la urma e clubul omului lasa pe cine vrea el in interior. Dar ca si afacere are de pierdut evident pentru ca banii nu se fac cu jucatorii straini ci cu noi care venim constant si acum suntem dati la o parte. Dar probabil nu e o afacere pt Leo altfel s'ar fi organizat altfel. Pacat.....

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. E vorba si de respect sau de lipsa lui adica nesimtire.Hai sa zicem "ca confort".Hai sa zicem ca alte bla bla uri.Atunci eu ca organizator fac o strigare si spun:"Dragi iubitori ai acestui sport ,stiu ca si pentru voi e un eveniment exceptional insa regretam din sufletele noastre minunate ca din cauze obiective nu putem asigura participarea spectatorilor..." cu bla bla urile de rigoare.A vazut cineva asa ceva?

      L am laudat pe dobre dar e vina lui ca a lasat detallile astea organizatorice pe mana unui om nepotrivit.Un sport nu inseamna doar organizatorii ci si publicul.Repet,l am laudat de la inceput pe dobre fara retinere ,in modul cel mai entuziat chiar insa aici nu are nici o scuza,e nasol si urat.O solutie se putea gasi ,macar 20 de spectatori in spatiul de snooker pe un timp limitat sa zicem 4 ore sau doua jocuri,am dat un exemplu,se putea gasi orice solutie dar nu a existat bunavointa,dimpotriva,a fost cu dedicatie,as putea spune mai multe dar nu aici pe blogul lui madfox ca el nu are nici o vina.E o dovada de nesimtire fata de restul care nu au platit intrarea de 100 euro.

      La obiect:madfox ,sper sa ne povestesti in detaliu sedinta cu mika si restul si toate impresiile dupa ce se termina toate astea.Pana atunci iti doresc succes in competitie,Nu ai avut parte de DCC insa si turneul asta e ceva de vis pentru un jucator.Sper sa te bucuri din plin de turneu si succes inca o data.

      Ștergere
  4. Buna remarca. Un sport nu poate exista fara spectatori altfel nu mai e sport.
    Succes Madfox

    RăspundețiȘtergere