duminică, 12 martie 2017

La Echipa de Joc

Nu am mai putut sa merg in weekenduri la concursuri asa ca m-am dus de doua ori joia la echipa de joc, cu ocazia asta am mai ajuns si eu pe la Kings. Nu ma ma mai antrenez si pauza mi-a facut bine la capitolul ritm si lipsa asteptarilor. Ratez totusi anumite bile dar nu ma enervez.  Incerc doar sa ma bucur de joc si chiar am avut momente frumoase, imi place foarte mult ce forta are negroteiul meu :)  La primul am avut victorii la Manusa si Catalin Toropoc si am iesit invins de Stangaciu.
Joia asta am avut un meci foarte bun in grupa cu Cristi Oprea si mi-am luat revansa cu 5-1 dupa infrangerea de la international. In meciul urmator am jucat cu Florin, caruia tocmai ii instalasem un set complet de pastile On Cyborg  :))) Am ratat 2 nouari, el a tras destul de bine si mi-am luat-o 5-0 :))) In ultimul meci la masa televizata am ratat iar un 9 la 2-0 pentru mine ... Se facut 2-2 , ma duc afara si cand m-am intors  s-a schimbat jocul. Am dat  si un jump frumos din safe (2:43:00)cu manta inainte apoi am inchis masa. Pana la urma am castigat cu 5-2 dar nu m-am calificat la golaveraj, pentru un singur frame. A fost bine ca grupa mea a fost la mesele televizate astfel incat mi-am analizat  jocul. Mezzul asta mic sare foarte bine am bagat cateva bile cu el.. Lomax inca ma duce cu vorba de trei luni ca imi trimite tacul sunt destul de dezamagit ...
https://www.youtube.com/watch?v=i2SXH3l5690&feature=youtu.be  
Bataia mea i-a prins bine lui Cristi care a dat drumul la brate si a ajuns in finala fiind totusi invins de Stefan Danescu.

5 comentarii:

  1. Nu stiam ca au si astia camera.De ce nu au pozitionat o mai sus ca sa se vada si mai bine?unul din misterele biliardului.Am urmarit cateva bile,curat si elegant stil de joc ai ,intotdeauna l am apreciat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si zici ca joci bine cu Obama...:))Si Revo e shaftul Mandela

      Ștergere
    2. Multumesc Domnule Amabil :) De cand s-a implicat Ionut Piselita fac si la Kings live, camera este pe un trepied. Decat deloc ...

      Ștergere
    3. Corect,nu vreau sa fiu carcotas,chiar imi place cum arata streamul, dar un pic daca ar mai fi ridicata ar fi perfect.Si felicitari lui Ionut Piselita pentru initiative.

      Ștergere
    4. Corect,nu vreau sa fiu carcotas,chiar imi place cum arata streamul, dar un pic daca ar mai fi ridicata ar fi perfect.Si felicitari lui Ionut Piselita pentru initiative.

      Ștergere