duminică, 12 martie 2017

World Chinese 8 Ball

De maine incepe nebunia ... locul 1 va lua 90.000 dolari ..,

Linkuri live strem aici
http://alison-chang.com/2017/03/13/the-third-chinese-pool-world-championships-kicked-off-in-yushan/

https://web.facebook.com/Lisciotti/videos/1296497307105451/

Se va juca separat la inceput, chinezii intre ei si strainii la fel, cate 32 din fiecare. Apoi 16 calificati din fiecare grupa se vor mixa cu ceilalti.
Sunt prezenti multi jucatori de biliard englezesc, Shaw, Appleton, Melling , jucatorii de snooker Mark Williams si Joe Perry. Ma bucur sa aud din nou de Marlon manalo, un jucator foarte bun. Va innvit sa raspoiti grupa internationala aici : http://www.chinese-pool.com/Mob/R1_intl_men_mob.html




2 comentarii:

  1. Deci astazi cand am vazut streamul am fost extaziat si entuziasmat.Exceptional,bravo baieti chinezi,sa va traiasca familiile!Trecand peste disciplina ,nu comentez aspectul,totul arata cum nu am vazut niciodata la un turneu.Niciodata sportul asta nu a fost mai frumos aratat la TV.Decorul de concurs,vestimentatia sportiva,pana si culoarea postavului,un albastru atat de placut si confortabil ochiului nu strident in lumina cum e cel de la TAC,de ex.Revin la vestimentaie,cat gust si eleganta,cat de bine aratau jucatorii.Asa trebuie sa arate la sportul asta si sa crape de ciuda Marius Ancuta,aratau de 10 ori mai frumos decat jucatorii de snooker care de mult timp au inceput unii dintre ei sa se imbrace cand extravagant ,cand pe intuneric.Daca e sport trebuie jucat nu in costumul cu care mergi la teatru ci intr un echipament sportiv.Chinezii au reusit sa imbine in cel mai frumos mod sportul cu eleganta.Felicitari asiaticilor.

    Spuneam acum mai multi ani ca de la ei astept progresul sportului asta ca de la altii...Pai se compara turneul asta cu gluma sinistra de la US Open sau saracia de la CM?

    Cat de frumos poate sa arate biliardul cand e tratat ca un sport si nu ca o distractie de crasma.Mosconi ar fi fost fericit sa vada asemenea turneu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine organizat, stream frumos, un joc interesant care atrage si din privitorii de snooker doar ca a fost foarte frig in sala din ce am auzit ar fi singura doleanta a jucatorilor.

    RăspundețiȘtergere