duminică, 26 noiembrie 2017

Aventura Ploiesti

Imi pare rau ca a cazut in acelasi timp cu concursul
  Pro din București  dar a fost o eroare neintenționata,inainte era duminica  apoi când s-a stabilit data la Fun Braga schimbase pe sambata. Pe viitor se vor coordona. Ne-am  tot gândit noi cum sa ne punem in mașini  dar pana la urma am plecat cu un microbuz  :) si asta a fost doar o parte a echipei Sports Bar. Ne-am strans de dimineata la club si am facut putina atmosfera sa ne pompam. Pana la urma ne-a ajutat

Nu m-am mai distrat de mult asa o atmosfera frumoasă  in microbuz o parte din garda veche inclusiv Sami plus jucatori mai noi ca Robert Preda,Vali Dinu sau Catalin. Glume finute,caterinca si motivare. Robert a facut una din surprizele zilei învingându-l  pe Babken. Bravo !  
In ultimele zile am fost praf la biliard si nu aveam mari asteptari. In primul tur am căzut cu tanarul Antohi si m-am rugat doar sa am




mana usoara sa bag si eu cateva bile ... mesele aveau buzunare mari foarte permisive dar postav vechi, lumina foarte slaba. Din fericire am avut sanse la masa si am jucat foarte bine. Mental am fost linistit si am incercat sa joc cat mai pe automat,123 si sa lovesc mai usor fara sa trag mana mult in spate. Pastila mai tare m-a ajutat la viteza. Meciul 2 am cazut cu Mario revenit de la șvaițer elvetian la mamaliga romaneasca :))) Am fost compact pana la 4-2 cand m-am grabit si am ratat o bila usoara. Apoi meciul s-a intors si am fost mitraliat. Pe spate la calificarea  in primii 16 am jucat cu Sami. Am avut ceva timp sa imi revin dupa Mario si am facut din nou un meci foarte bun ca rezultat. In special am spart excelent.
Am ajuns in primii 16 sapte jucatori din echipa,rezultat foarte bun. Am fi fost opt daca nu se curata Dinu la un baietas local. In premiera Catalin a ajuns si el pe piramida simpla,bravo ! Babken nu s-a calificat fiind bătut  pe spate de Merezeanu. Asta da surpriza. Eu cu cine era sa cad decat într-un  clasic cu Auras :) Am facut un meci foarte bun pana la 3-2 unde s-a ajuns numai cu mese si breakuri.
Am ratat o bila ce trebuia sa ies cu contraefect imapoi 2 mante. Inca.mi-e  greu  sa le stapanesc pe astea. Atat ... in rest Auras a dat 2 bile foarte grele in urmatoarele frameuri cu care si-a ridicat nivelul cu 2 viteze. Si asa am pierdut 7-4. Nu am ce sa comentez decat ca nu am stapanit mai bine bila aia la 3-2 ... eram putin in fata si la karma si la joc apoi nu am mai avut sanse. Asta e am luat o bere si am trecut la sustinere. Robert și-a incheiat turneul bun cu o infrangere in decisiv la sirianul Fadi Jano ... Cu trei bile pe masa nu a reusit sa inchida... greu de digerat dar are mult de invatat din asta. Sirianul de altfel un jucator foarte bun,l-a scos si pe Mario apoi. Manusa in schimb a castigat in decisiv tot cu un jucator local. Auras era sa piarda următorul  meci dar s-a scos in decisiv apoi cu toata echipa in spate a castigat cu sirianul in
semifinala si cu Alicus in finala. Am venit dupa cupa, am plecat cu cupa ! Am sarbatorit apoi cum se cuvine ca o


echipa. Asa mai da o iesire. In final nici nu mai conteaza jocul tau ci spiritul de echipa, de luptatori. Ca de obicei maestrul Feraru a fost un membru de baza al echipei si ne-a ajutat pe toti.
Multumim Catalin pentru suport, avem super conditii de antrenament plus ca a contribuit decisiv si la aceasta deplasare. Si mai joaca si bine ... mai ales bila 9 :)
Bravo Alecu pentru efort si organizare. 


2 comentarii:

  1. Foarte frumos. Felicitari echipei voastre care a reusit sa demonstreze ca biliardul si distractia pot fi combinate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va mai satura Dumnezeu,ati tabarat ca o hoarda de barbari peste saracii ploiesteni care v au primit cu paine si sare .Si v ati dus si cu microbuzul,nu le ati lasat nici macar razbunarea sa va dezumfle rotile :)

    Frumoase intalnirile astea,acum daca au disparut concursurile BKO vor reveni din nou la moda.Apropos,daca tot te ai intalnit cu baietii ,ai aflat ceva amanunte despre cum a crapat TAC ul?Nu stiu de ce nu mi vine a crede ca a dat faliment ,pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere