sâmbătă, 16 mai 2009

Au ramas 4 - Kaiserul contra Filipine !!!

Souquet l-a terminat pe Archer, Orcullo isi continua marsul, dar va avea de furca in semifinale cu compatriotul sau Kiamco. Boyes a ratat la 9-10 combinatie usoara 2 cu 10 si a lasat pentru Pagulayan care nu a ratat.

Williams merge ceas, dupa ce i-a rupt franele lui Gomez, l-a invins si pe Alcaide. Va avea un meci f. tare cu Orcullo. De asemenea meci tare intre "batrani", Souquet-Archer.Din pacate fetele au plecat acasa, asa ca mai e pana o femeie sa castige un asemenea eveniment.
Favorita me Yu Ram Cha s-a calificat de pe spate in piramida finala de 32, dupa ce a invins-o pe Jeanette Lee aka Vaduva Neagra 10-9, iar apoi pe nimeni altul decat Shane Van Boening, 10-8 !!!
O alta femeie calificata este Alison Fischer, Jasmine Ouschan conduce acum 4-2.
Dintre cei calificati deja, Immonen, Drago si filipinezul "Superman" Gomez par in forma buna.

Meciuri piramida simpla

21.00 Orcullo-Kiamco
23.00 Souquet-Pagulayan
01.00 Finala

4 comentarii:

  1. Incredibil meciul CHA - J.LEE, iar apoi victoria impotriva lui V.Boening este o mare surpriza. De remarcat eliminarea lui N. Feijen precum si infrangerile de pe "fata" a numerosilor favoriti...ce e drept pe "spate" s-au descurcat mai bine. Immonen si Hohmann au ceva de demonstrat...jocul nu prea le-a mers in ultima vreme...la extrema cealalta se afla Alcaide a carui joc este in continua crestere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si Gomez e de urmarit, a pierdut decat 3 jocuri pana acum. Meci tare pe piramida simpla, Orcullo-Drago, sper sa fie in direct. De Immonen nu sunt de acord, este intr-o forma buna, a tot castigat concursuri, si primii 4 la Masters.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai am vazut Orcullo cu Drago. O fi Tony tintas foarte bun, da tare bou mai cateodata. Nu se poate ca la acest nivel sa dai fara nici o idee, asa doar ca sa dai. Doua pushuri foarte proaste si alte greseli tactice l-au terminat, plus ca si Orcullo joaca foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare jucator Souquet,cel mai bun tactician din lume nu degeaba i se spune chirurgul. L-a curatat pe Archer:))) O mare ocazie avem sa il vedem live la Timisoara in iunie.

    RăspundețiȘtergere