joi, 25 iunie 2009

meciu cu Souquet


Am reusit sa uploadez in sfarsit meciul , aveti aici primul joc, restul il gasiti in you tube. Am revazut si eu acuma si am avut sanse pana pe la 5-2 sa tot iau cateva meciuri.
Uite si o poza cu castigatorul turneului, Sandor cat si cu mine concentrat sa va trimit informatii de la fata locului !!!


6 comentarii:

  1. ... excelent joc tactic! Dublat si de faptul ca ai iesit cu putin noroc din 2 pozitii grele iar cand ai ratat 4-ul la buzunar n-ai lasat... dar ai avut meritul de a gasi cateva traiectorii foarte frumoase, nu ai ratat 4-ul la buzunar pe toata lungimea mesei si ai ramas cu masa aproape rezolvata. Eu ma incurcam si daca ar fi fost toate bilele pe gauri numai gandindu-ma cu cine joc! :))) Again... brava la tine pt jocul asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. merci ! Cred ca e unul din cele mai bune jocuri ale mele.Probabil ca fiind superconcentrat dar in acelasi timp fara emotii, am putut sa vad traiectoriile, mai ales din safeuri. Revazand meciul, mi-am dat seama ca am ratat niste sanse pana la 5-2 .... La 3-1 am facut o masa si am redus diferenta. Apoi am jucat un push destul de interesant zic eu care l-a incurcatputin pt. ca am blocat 2. Da m-am repezit pe combinatia 2-3 ... la 4-2 am iesit din safe si daca nu ratam 6 faceam 4-3. La 5-2 am ratat 6 .... Pacat unele le-am ratat si din tac, cum ar fi bila 1 de la 1-0. Al draq dave unde esti ? Cred ca era frumos pt mine sa mai iau niste jocuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos joc, felicitari. E o experienta rara ..
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  4. ai jucat ff bine daca o tineai tot asa il bateai si dadea la tv un amator la terminat pe souquet

    RăspundețiȘtergere
  5. si cu tac de 100 ron :))) cre ca se calugarea chirurgu vreo luna ca sa isi revina LOL

    RăspundețiȘtergere