duminică, 15 noiembrie 2009

Concursuri

N-am aflat mare lucru de la Japan Open, decat ca Bustamante,Reyes,Mika,Souquet lee van corteza and kiamco sunt in primii 16.Souquet a fost terminat de Lining cu 11-1, Busty l-a zdrobit pe immonen 11-2 si e in semifinale, iar Reyes a pierdut dupa ce adversarul a facut 7 jocuri consecutive de la 4-4. Conform relatarilor de la fata locului, mesele au buzunare foarte mari, iar bila intra in colt la fiecare spargere. In conditiile astea la nivelul asta devine foarte plictisitor.

Campionatul Mondial de bila 9 feminin va incepe pe 19 noiembrie la Shenyang, China


Se pare ca factiunile rivale din Filipine au facut pace, asa ca avem ocazia sa ii vedem pe Reyes si Bustamante in mai multe evenimente ce vor urma :

Campionatul mondial de bila 10 masculin se va disputa la Manila, Filipine intre 25 - 30 noiembrie.

Cupa mondiala de dublu mixt 1-3 decembrie Manila - organizata de Dragon Promotions va avea la start echipa favorita ca Reyes - Rubilen Amit ( campioana mondiala la bila 10 )si echipe formate din jucatori de top si jucatoare cat mai frumoase si bineinteles protejatele lui Charlie Williams, detinatorul Dragon Promotions. Shanelle Loraine nu se poate numi jucatoare, poate rolul de poster i-ar sta mai bine LOL Ea va fi suportata ca partenera de Django Bustamante.
Alte echipe : Shane Van Boening - US Amateur Champion Amy Chen, Charlie Williams - Yu Ram Cha, Immonen - Borana Andoni.

Un comentariu: