duminică, 22 noiembrie 2009

News

Shasha Liu este noua campioana mondiala la bila 9 !!! Ea a invins-o in finala pe Karen Corr cu 9-5, revenind de la 1-5 !!! A facut cred ca 5 breakuri din aceasta serie de 7 jocuri consecutive. Pan Xiaoting a luat bronzul dupa ce a distrus-o pe Fu Xiaofang 9-1. Eu chiar am crezut ca ea a castigat, dar am fost indus in eroare de traducerea Google a siteului chinezesc.De fapt era finala mica LOL Interesant este ca noua campioana este venita din calificari si se pare ca are doar 16 ani. Si mai interesant este ca ea si Fu Xiaofang sunt verisoare primare !!!


Johnny Archer a castigat al doilea concurs de bila 10 invingandu-l in finala pe Corey deuel. Se anunta o nuca tare pentru echipa Europei !!!

Mai e putin si incepe World Ten Ball. Vor fi 128 de jucatori din 50 de tari, printre care se pare ca nu vor fi Reyes si Bustamante, din pacate. Va exista stream live pe clubcapo.tv cu 10 $ pentru toata saptamana, dar si posibiliatatea sa prinzi cu Sopcast sau Tv Ants EsPN Asia, Star Sports sau alte televiziuni. http://worldtenball.com/WTBC_EventDetails.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu