luni, 18 martie 2013

Caderea greilor

N-am fost duminica, m-am recuperat acasa si bineinteles la televizor. Mario ( Toader Marian) a castigat in ceea ce cred eu ca a fost cea mai grea si stransa etapa nationala de pana acum, semifinelele fiind castigate de mario si Calesu cu 9-8 ! Primiii favoriti Ovidiu, Braga si babken nu au ajuns in semifinale. As vrea sa mai remarc un jucator, Ciachir George care a ratat la mustata intrarea in finala dupa ce l-a scos si pe Babken pe drum ... George a iesit pe 3 iar recalcitrantul Raul pe 4. Pe locurile 5-8 il regasim pe colegul meu Birarutu, multe, multe felicitari !
Unii chiar nu inteleg cata munca e in spatele acestor etape, si a eforturilor noastre de promovare a acestui sport. Daca cineva isi inchipuie ca isi poate bate joc de toate astea se insala amarnic. Nu e obligatoriu sa vina nimeni, daca nu va plac conditiile stati acasa sau veniti cu propuneri constructive nu cu fite de panarame centuriste. Este foarte frustrant sa iti bati capul cu toate astea si sa vina un idiot cu un zambet larg ca sa te ia la misto. Sau se gasesc cate unii sa iti spuna ca nu faci nimic.
Ok, gata cu vaicareala biliardul e frumos chiar si cand pierzi, suferim sau zambim tot la masa ne intoarcem ...
In weekend  ma intorc acasa,  sereno champions league la sereno, maine e ultima zi de inscrieri cu 40 de lei. Se pare ca vor fi multi, multi de tot, GSP TV va transmite din nou biliard. Tragerea va fi vineri la ora 20.00
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu