luni, 5 decembrie 2016

IDM Amator

Am jucat rau ieri cu tacul de imprumut dar de asteptat cumva.
Sunt momente cand te gandesti cum sa dai si pur si simplu nu mai simteam nimic, doar o mare confuzie.  Dar am luptat cat s-a putut si  am fost pe post de Die hard partea 5 :))) Am fost condus de doua ori in grupe 4-2 si 4-2 dar nu stiu cum am castigat in decisiv. Desi nu meritam :) Am pierdut la tanarul Clement in poate cel mai bun meci pe care l-am facut. M-am calificat la  mustata dupa ce Merezeanu a ratat 8 la 5-5 asa m-am calificat eu si nu domnul Popescu,. Am castigat detasat in primii 16 cu Isidor ( dupa ce a trebuit sa plece acasa ) :)))) In primii 8 am cazut de tot si am pierdut la 0 cu  Novacovici, venit in vizita prin Bucuresti. Acesta a si castigat in finala cu tanarul Fulgeanu. Pe locurile 3-4 au fost Bogdan Bratu si Gabi Sera. Un concurs frumos linistit, cu 40 de participanti. Si ce este cel mai important ca am vazut multi jucatori noi la turneu pe care nu ii stiam.
Am reusit sa lovesc cateva bile cu noul shaft Revo si mi-a placut cum se simte, aluneca foarte bine, are un feeling mai bun decat toate celelalte shafturi Predator.

4 comentarii:

  1. Deci ti a placut Revo!Sunt de acord cu ce ai spus intr unul din posturile trecute ca e posibil sa fie mare smecherie cu el.Pe az nu am vazut niciun review concret prost la adresa lui ci doar chestii critice de principiu gen culoare sau nonlemn.
    In concluzie astept cu nerabdare primul review Revo detaliat in limba romana.

    Multa bafta si inspiratie in alegerea viitorului tac!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa mai dau cu el putin ca sa ii fac un review serios. Sa vedem ce o sa aleg intre Starkey cu shaft normal, Cem sau revo dar asta e foarte scump.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana una alta am luat un jump de la Lomax, visul meu de cativa ani :) Si Tacul de spart va fi PB II. mai imi trebuie decat de joc ;))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru achizitii si cu rezultate cat mai bune in joc!Sa l vedem si pe ala de joc cand vine,Starkey asta care a trecut chiar a fost un tac deosebit.

    Pai sa mai dai cu revo sa i poti face un review ca daca nu il faci tu, cine sa il faca?Cred ca multi sunt curiosi sa auda o parere obiectiva si atat de avizata.





    RăspundețiȘtergere