luni, 22 decembrie 2008

Gabi Visoiu, campion mondial !!!


In primul rand trebuie sa il felicit pe Gabi Visoiu, din nou campion mondial la tricksot !!! Acest baiat practic s-a inventat singur, pana la el neexistand nimeni care sa practice serios acest sport. Imi amintesc cum ne antrenam pe vremuri in Sereno, si nu stiam cu cine stau de vorba !!!

Stiti cum e atunci cand visezi la ceva, si cand te astepti mai putin, dai peste el ? Ma gandeam la un tac fara ata sau piele, doar lemnul simplu, si cu lemn exotic. Si cum ma uitam pe site la Dave Albrecht, m-a lovit ca un tren in mare viteza ! Abanos si tulipwood, o combinatie marfa rau, cel putin pentru gusturile mele. Hopa dau un mail si omu e de acord sa il faca si sa ii puna shaft Z,

care va fi cosmetizat putin astfel incat sa aiba inel la fel ca si buttul. Partea proasta e ca dureza cam 4-5 luni pana va fi gata, dar cel putin este facut cu grija, si lemnul va fi perfect uscat la sfarsitul procesului. . Va avea punctul de echilibru mult mai in fata decat un tac normal si in jur de 19,5 uncii greutatea. Om m-am facut, mi-am gasit tacul pe care il cautam !

Am fost sambata in Kings la concurs, am jucat cu tacul lui Tudor "Efren" , un Judd foarte bun, facut de asemenea la comanda, bine echilibrat si care se duce foarte bine pe lovitura. Am jucat destul de bine cu el, am pierdut iar cu Nanu, eu incercam sa fac mesele si ratam pe la ultime bila, iar apoi venea el si curata masa. Meciul urmator m-am razbunat crunt si am invins 5-0, si pot sa zic ca am fost multumit de jocul meu. Am ajuns in primii 16,cu un adversar pe care nu il cunosteam. La primul joc am terminat masa intr-un minut, cred ca nici nu se asezase bine pe scaun.La urmatorul m-am avantat plin de entuziasm si ca de obicei ratez prosteste ultima bila.Adversarul vine si curata bilele. Hopa, zic , nu e de gluma , m-am ambitionat putin si am facut 3-1. Cand mai aveam 3 bile sa fac 4-1, ma scot prost si ratez bila. Am mai avut o sansa la 3-3 cand am ajuns la 8, destul de bine, insa am ratat prosteste.El mai avea 2 bile si a ales sa joace safe. Mi-a ramas o lovitura lunga, pe care am reusit-o, insa bila alba a facut 2 mante lungi si s-a scurs implacabil in buzunar, asta a fost. La ultimul joc m-am scos din ce in ce mai prost, pana n-am mai avut ce sa fac la ultima bila pe care am si blocat-o. Adversarul m-a curatat cu sange rece si asta a fost. Dar nu imi pare rau, ca m-am intalnit cu baietii, o iesire agreabila, ca de obicei.

CRACIUN FERICIT TUTUROR !

4 comentarii:

  1. Foarte interesant postul. Sper sa ne tii la curent cu constructia tacului, dar mai ales cum se va comporta la joc.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai idee de unde as putea cumpara pastila kamui pt ca as fi curios sa incerc si va trebui sa schimb pastila in curand orikum. Si dupa parerea ta care este cea mai buna pastila?

    Ma poti ajuta cand voi avea nevoie cu montarea si finisarea ei? contra cost bineinteles:D Ms si keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  3. Kamui in tara nu se gaseste,numai cine face comanda pe afara poate sa iti aduca, sau daca iti comanzi singur. Eu o sa aduc o comanda de la Seyberts in ianuarie, daca vrei ma contactezi pe forum.computergames.ro sectiunea sport/snooker-biliard ( forum concurs kings ) cu un pm, eu sunt madfox acolo. Din ce se aude pe forumurile de afara este destul de apreciata,si eu as fi dorit sa o incerc. Acum trebuie sa te hotarasti ce vrei pentru ca sunt 4 variante de Kamui, Soft, Medium Soft, Medium, si Hard. Ca si regula, sunt putin mai tari decat corespondenta lor Moori( Soft-Soft, Med-Med .... iau Medium Soft e ca Moori Medium. Daca nu esti un jucator foarte avansat, iti recomand Kamui Med Soft sau Med.
    Sincer din toate pastilele cu care am dat pana acum Moori prima generatie mi s-au parut foarte bune. Acum joc cu Moori Hard. Din cele mai cunoscute doar cu Sniper am jucat si nu mi-a placut deloc, Talisman sunt ok daca te astepti la o pastila cu performante medii. Dupa parerea mea pastilele in straturi au un mare avantej fata de cele simple, n-as mai reveni la Lepro sau alte pastile de genul asta.

    Cu pastila o rezolvam cand o sa o ai, banuiesc ca esti din Bucuresti ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da multumesc pt informatii si eu ma gandeam sa pun tot med-soft desi ma gandeam si la soft.Acum nu stiu ce inseamna jucator avansat:D( jucatorii mai avansati joaca cu pastile tari sau mai soft? ) sau nu imi pot da eu cu parerea despre mine dar stiu ca soft imprima mult mai mult efect dar dureaza si mai putin in timp.Oricum e bine daca dai comanda de Kamui poate pot cumpara de la tine cat despre montare si finisare merci, dap sunt din Bucuresti si de la anu voi veni la concursurile din Kings pana acum am jucat doar la cele din London dar astept sfarsitul de an acum si poate Masters si porma vin in Kings. Craciun Fericit!!

    RăspundețiȘtergere