vineri, 29 ianuarie 2010

Live Derby City Classic

M-am uitata aseara la finala de la bila 10. Efren a castigat 15-8 pana la urma si a luat 6000 $. Pana la 14-4 Brandon Shuff a dat din safe sai la bile foarte grele. Cred ca Efren a gresit 2 bile doar. De acolo Shuff a castigat 4 jocuri si atunci l-am vazut pe Efren ezitant, nervos, batran, parca iritat de faptul ca asta nu cedeaza. Pe ansamblu a meritat foarte mult, e o placere sa vezi cum joaca magicianul, parca de la zi la zi mai intelept. Nu forteaza bilele, lucreaza foarte mult pe directia naturala a bilei albe. Si la safeuri e imparat :))
Dimineata am mai prins 2 jocuri din finala de la 1 pocket. Scott " The Freezer"Frost a castigat invingand in finala pe Silver Ochoa. Amandoi mai aveau nevoie de un joc si Ochoa conducea la un moment dat 4 la -1, deci avea 5 bile avans. La jocul asta trebuie sa te abtii sa faci pe tragatorul ca imediat iti fuge presul de sub picioare. Desi pana atunci a bagat aproape orice bila evidenta, tragaciu s-a stricat si cu 2 greseli s-a facut 7-4 si Frost mai avea nevoie de o bila. Ajuns aici a ratat 3 oportunitati sa termine meciul, parca nu mai avea putere. Pana la urma Ochoa a introdus cate o bila la ambele buzunare asa incat Scott a castigat stand pe scaun !!!
PS : live streamul n-a fost asa grozav. Adica la o fereastra mica se vedea bine, dar mai mare era cam in ceata. Au mai fost intreruperi, pierderi de semnal ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu