marți, 2 martie 2010

Plan pentru best

Acum gata sunt linistit, am dat shaftul original Fisher si o sa raman pe Ob 2. Nu mai ramane decat sa ajung la forma de altadata. In ultimile luni parca am fost altcineva, extrem de nervos si distructiv cu jocul meu, masochist chiar. Parca atunci cand ajung la masa nu mai am incredere foarte mare. Desi in ultimile meciuri de vrificare am avut si perioadae bune in care am jucat asa cum trebuie, o mica greseala prosteasca ma termina psihic. Poate ca am standarde prea mari pentru nivelul actual, cine stie. Cred ca si situatia generala fara o slujba ca lumea mi-a mancat din energia mentala in ultimul timp.

Oricum pentru Best voi incerca sa revin la ritmul si abordarea obisnuita, cu fiecare bila tratat la fel, tintire de sus, ritm, concentrare si nu in ultimul rand mult optimism.

PS : stati pe receptie, impreuna cu Marse intentionam sa va tinem la curent live cu rezultatele de la calificarile pentru Masters si Best of The East.

6 comentarii:

  1. Da si cand muncesti prea mult iti mananca toata energia si mentala si nementala :P

    Trebuie sa facem rost de un cont gras si o sa jucam ca in tinerete :)

    RăspundețiȘtergere
  2. iulian am auzit ca s-ar putea sa se puna o taxa pt cei care vor sa vina sa se uite la best...stii ceva de chestia asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil la finala si semifinala, nu sunt sigur. S-ar putea insa sa se transmita live pe internet, am facut cateva teste cu conducerea din Kings azi. daca totul merge bine sper sa iasa frumos. Intentionez sa tin scorurile live pe blog la evenimentele astea sau pe forum o sa vedem

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere