luni, 26 aprilie 2010

Bila 8 Amator 25 Aprilie 2010

Ionescu Cristian a castigat concursul de amatori disputat la London Club, disputat ieri 25-04-2010. Calit in soarele Floridei  el s-a dovedit de departe cel mai bun, pierzand doar un joc din cele 6 meciuri castigate. 
29 de jucatori s-au aliniat la start duminica dimineata, unii la prima competitie, altii mai rutinati, insa toti manati de placerea de a juca biliard si de spiritul de competitie. 
Prima surpriza placuta a fost o jucatoare. Sonia Simionov a aratat eleganta si calitate in joc, fiind un adversar redutabil pentru baietii prezenti aici. Pe spate a pierdut pe mana ei calificarea in piramida finala, in jocul decisiv cu Mihai Lazar !!!  Un alt remarcat este tanarul Yonatan Laufer, care a invins jucatori mult mai bine cotati. Desi nu joaca  de mult, a aratat reale calitati. Bravo !!!

O intalnire reusita, mi-a placut sa o organizez. Sper sa o putem face in fiecare luna si sa imbunatatim conditiile de la concurs la concurs. Felicitari tuturor participantilor.
Mai multe poze puteti gasi pe  facebook : http://www.facebook.com/album.php?aid=19995&id=100000020591824&l=f0e960225b
Orele gratuite pot fi jucate in luna mai, in weekend pana in ora 13.00 sau in timpul saptamanii de la ora 24.00.

Rezultate :
Locul 1 - Ionescu Cristian - 8 ore de biliard gratuite, cupa, diploma, revista de biliard cadou, 10 lei consumatie de bar
Locul 2 - Lazar Mihai       - 4 ore de biliard gratuite, diploma, revista de biliard cadou, 10 lei consumatie de bar
Locul 3-4 - Bajenaru Adrian si Stefanescu Alexandru   - 3 ore de biliard gratuite, diploma, revista de biliard cadou, 10 lei consumatie de bar

Locurile 5-6 - Sonia Simionov si Yonatan Laufer - 2 ore gratuite,  diploma, revista de biliard

Locurile 7-8 - Butura Mihai si Militaru Radu - 2 ore gratuite,  diploma, revista de biliard

Locurile 9-12 : Codreanu Iulian, Neatu Alexandru, Macovei Calin, Spataru Ciprian
Locurile 13-16 : Nita Alexandru, Radulescu Vlad, Surcel Cristian, Sora Cristian
Locurile 17 -32 Marin Andrei, Ionescu Matei, Panait Catalin, Botica Andrei, Posea Stefan,  Linta George, Petrache Robert, Alexandru Manea, Alexandra Miron, Bucur Cristian, Teodorescu Borza.


Au mai primit distinctii si reviste de biliard :
Cea mai promitatoare debutanta : Alexandra Miron

Cei mai tineri debutanti : Panait Catalin si Posea Stefan


PS : 


Foarte greu sa organizezi si sa nu joci. Concursul asta mi-a facul pofta de concurs, asa ca de luna urmatoare o sa fiu prezent la cele organizate de London Club. Pana la urma mi se pare un sistem destul de echitabil, daca joci 3 ore intr-o luna, deci un client cat de cat activ poti veni la concursurile din luna urmatoare cu intrare de 15 RON. Toate sumele din inscrieri se duc la etapa finala de Masters. pe langa asta clubul mai acorda 300 RON lunar si 2500 de RON la etapa finala. Informatii complete pe siteul clubului www.londonclub.ro


Un comentariu: